Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ÇINAR, BASIN MENSUPLARINI İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI

BAŞKAN ÇINAR, BASIN MENSUPLARINI İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI
21.05.2018
212
A+
A-

 

“Ortak Projelerle Yeşilyurt’u Daha İleri Taşıyacağız”

BAŞKAN ÇINAR, BASIN MENSUPLARINI İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI

Malatya’da faaliyetlerini sürdüren yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileriyle geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Görüş, öneri ve tespitlerinden ciddi şekilde faydalandığımız yerel ve ulusal medya mensuplarımız vatandaşlarımızla aramızda köprü vaziyeti görmektedir.” dedi.

Ramazan Ayı boyunca başta meydan iftarları olmak, üzere birçok etkinlik gerçekleştiren Yeşilyurt Belediyesi yazılı ve görsel medya çalışanlarına iftar verdi. Geniş bir katılım gözlendiği iftar daveti Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliğinde Yeşilyurt Belediyesi Beylerderesi Şelale Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

İftar yemeğine; televizyon, gazete, dergi, internet ve radyo kuruluşları temsilcileri ile cemiyet ve dernek başkanları katıldı.

“RAMAZAN AYINI HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE İDRÂK EDİYORUZ”

Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla tek tek selamlaşarak sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisinden sonra yaptığı konuşmada Ramazan Ayını huzur ve güven içerisinde idrak ettiklerini ifade etti.

“BASIN MENSUPLARIMIZIN HİZMETLERİ TAKDİRE ŞAYANDIR”

Basın mensuplarıyla her zaman birlikte hareket ettiklerini dile getiren ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Düşüncelerine ve görüşlerine her zaman saygı duyduğumuz kıymetli basın mensuplarımızı Yeşilyurt’ta ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bizler kentimiz ve ilçemize en güzel hizmetleri sunabilmek adına mücadele ederken basın emekçileri de aynı şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Ülkemizde ve kentimizdeki bütün siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, sportif gelişmeleri yakından takip ederek haberleştiren, olayların ilk tanığı olan, çok kutsal bir görev ifa eden basın mensuplarımız, yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında köprü vaziyeti görmektedir. Özverili ve fedakârca çalışan basın mensuplarımızın hizmetleri takdire şayandır. Hiç şüphesiz ki gelişen ve değişen toplumlarda yazılı ve görsel medya kuruluşlarının yeri ve önemi çok farklıdır. Yeşilyurt Belediyesi olarak sizlerin düşüncelerinize ve önerilerinize saygı duyuyoruz ve sizlerle fikir alış verişlerine ciddi önem veriyoruz. Hepimizin tek amacı var o da; ülkemize, kentimize ve ilçemize en güzel hizmetleri sunmaktır. Oldukça zor ve meşakkatli bir görev yapan tüm basın mensuplarımızın mübarek Ramazan aylarını en kalbi duygularımla kutlar, tuttuğunuz ve tutacağınız tüm oruçlarınızın Cenab-ı Allah tarafından kabul görmesini niyaz ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.