DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ÇINAR, İL MÜFTÜSÜ ÜMİT ÇİMEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇINAR, İL MÜFTÜSÜ ÜMİT ÇİMEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
30.07.2018
207
A+
A-

BAŞKAN ÇINAR, İL MÜFTÜSÜ ÜMİT ÇİMEN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
“Paylaşmak Bereketlendirir ve Kalplerimizi Birbirine Yakınlaştırır”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile gerçekleştirilen ‘Kurbanını Paylaş-Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına kurban bağışında bulunarak destek oldu.
BAŞKAN ÇINAR’DAN “KURBANINI PAYLAŞ – KARDEŞİNLE YAKINLAŞ” KAMPANYASINA DESTEK
Yurt içi ve yurt dışında yardıma muhtaç insanlara el uzatılmasına yardımcı olmak amacıyla başlatılan “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, makamında ziyaret ettiği İl Müftüsü Ümit Çimen’e makbuz karşılığında bedelini ödeyerek kurban bağışında bulundu.
“AKTİF VE DUYARLI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI BAŞARIYI BERABERİNDE GETİRİR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Ümit Çimen, “Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı yaklaşıyor, bu vesileyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın ülkemiz başta olmak üzere 145 ülkede yürüttüğü vekaleten kurban kesim faaliyetleri bulunmaktadır. Türkiye Diyanet Vakfının da katkılarıyla her yıl düzenlenen ‘Kurbanını Paylaş – Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasıyla yurt içindeki ihtiyaç sahiplerine, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelere yardım eli uzatılmaya devam ediyor. Her alanda olduğu gibi bizim çalışmalarımızda da desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a bu duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
“KURBAN, VERMİŞ OLDUĞUMUZ MÜCADELE VE TESLİMİYETİN EN GÜZEL ÖRNEĞİDİR”
Hayırsever vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağıran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “Yeşilyurt Belediyesi olarak her türlü hâyırlı ve güzel çalışmanın destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
‘Kurbanını Paylaş-Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına herkesin destek vermesi gerektiğini hatırlatan Başkan Çınar, “İl Müftülüğümüzün yaptığı birçok proje, çalışma ve programlarında yer alıyoruz. “Yeşeren Umutlar” etkinliği, ilçemizin farklı noktalarında başlattığımız 20 adet camii inşaatı, “Kurbanını Paylaş – Kardeşinle Yakınlaş” gibi etkinlik ve projeler ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurban paylaşmak, hatırlamak ve Allah yolunda vermiş olduğumuz mücadele ve teslimiyetin en güzel örneğidir. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile organize edilen “Kurbanını Paylaş – Kardeşinle Yakınlaş” projesinde destek vererek hem kulluk vazifemizi yerine getirdik hem de böyle güzel ve anlamlı bir projeye dahil olmanın sevincini yaşadık. Bu Kampanya kapsamında Türkiye’nin de içinde bulunduğu toplam 145 ülkede kurban bağışının yapılması her yönüyle anlamlı ve kıymetlidir. Rabbim yaptığımız ve yapacağımız yardımları dergâhı izzetinde kabul buyurmasını bizlere nasip etsin inşallah.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.