Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ, Başkan Ayşe Alpaslan, Çok Önemli İşler Yapıyor

Başkan Dağ, Başkan Ayşe Alpaslan, Çok Önemli İşler Yapıyor
27.07.2020
398
A+
A-

Anadolu Basın Birliğinden 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Alpaslan’a Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı, Makamında ziyaret ettiler. 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ; Başkan Ayşe Alpaslan’ın yaptıkları önemli çalışmaları her zaman takdir ediyorum. Yeni taşındıkları Ocak binalarını gördük. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir binaya sahip olduklarını belirtti.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını ziyaret eden Başkan Dağ, “Başkan Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çok önemli işler yapıyorlar” dedi. Dağ, “Malatya’mızda başaralı çalışmalar yapan ve yine Malatya dışında yaptıkları başarılı çalınmalarından dolayı kendileri tebrik ediyorum. Gerçekten çok önemli işler yapıyorlar. Malatya’mızda ve Malatya dışında yaptıkları çalışmalarından dolayı kendilerini her zaman olduğu gibi bugünde takdir ediyorum” diye konuştu.

Dağ, “Başkan Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şehit ailelerine gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı kendilerini takdir ediyorum dedi. Gece gündüz demeden her zaman şehit ailelerimizin yanında olmuştur. Başkan Ayşe Alpaslan, Yaptıkları bu başarılı çalışmaları nedeniyle Malatya’da ve yine Malatya dışında takdir ediliyor” dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya’mızda zaman zaman güzel programlar yapıyorlar. Bu yapılan programlar ve çalışmalar tabii ki kolay olmuyor ve zaman isteyen çalışmalardır. Yapılan bu çalışmalar sadece 15 Temmuz Milli İrade Ocakları değil diğer STK’larında böyle önemli çalışmalar yapmalarını bekliyoruz. Yeter ki Malatya’mız için önemli ve faydalı çalışmalar yapılsın ki bizlerde basın olarak destek olalım” dedi.

Başkan Zeki Dağ, “15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizleri bugün misafir etmişlerdir. Misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine bir plaket takdim ettik. Çalışmalarından başarılar diliyorum. Malatya’mızda görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan tüm STK’larımızın da Anadolu Basın Birliği olarak yanlarında olacağımızı belirtmek isterim. Yeter ki yerinde çalışmalar olsun. Onlar çalışsınlar bizlerde destek olalım” dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, “Bugün derneğimizi ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimi kurulu üyesi dostlarımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alpaslan, “15 Temmuz Milli İrade Ocaklarımız tarafından yaptığımız tüm çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmamıştır. Her zamanda yanımızda olan Sayın Zeki Dağ Başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bugün ocağımızı ziyaret etmişlerdir. Bizleri onurlandırmıştır. Allah kendilerinden razı olsun” diye konuştu.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, “Bugün derneğimizi ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ’a ve yönetim kurulu üyelerine bir kere daha teşekkür ediyorum. Sayın Başkan Dağ, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kollarımızın yaptıkları başarılı çalışmalarımız nedeniyle bize çok önemli bir plaket takdim ederek bizleri onurlandırmıştır. Bu anlamlı plaketlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.