DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ, Gazeteci ve Yazar Raşit Kısacık’ı Evinde Ziyaret Etti

Başkan Dağ, Gazeteci ve Yazar Raşit Kısacık’ı Evinde Ziyaret Etti
16.03.2019
318
A+
A-

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı, Zeki Dağ, Anadolu Ahi Evran İş Adamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Gürbüz, İş Adamı Olcay İçer, Veteriner hekim Hasan Korkmaz, Veteriner Hekim Ahmet Tay ile birlikte Gazeteci Yazar Raşit Kısacık’ı evinde ziyaret etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı, Zeki Dağ, Gazeteci Yazar Raşit Kısacık Abimiz bizim için çok özel biridir. O bizim kendisinden feyz aldığımız, çok şey öğrendiğimiz örnek bir abimiz bu mesleğin duayenlerinden biridir. Her Malatya’lı gazeteci Raşit abimizi iyi bilir ve tanır, hele ki bizim kuşak mutlaka Raşit Abimizi iyi tanır ve onun bilgi be tecrübesinden faydalanırdı. Gazeteci Yazar Raşit Kısacık nasıl bizim için, Malatya için marka ise bölgemiz içinde marka birisidir. Kendisi uzun yıllar bir çok projede yer almış bir o kadarda başarılı projelere imza atmıştır. Bugün kendisinden 32.inci kitabını çıkartacağını duyduk bizleri çok mutlu etti. Malatya ve Türkiye envanterine yeni bir heyecan daha kazandıracak olması hepimizi çok mutlu etti.
Başkan Dağ, Maalesef bizleri üzen Böyle kıymetli bir büyüğümüze , abimize gerektiği kadar Malatya’da sahip çıkılmaması.. Malatya’yı yönetenlerin kendi insanına sahip çıkmaması bizleri derinden yaralıyor. Özellikle belediyelerimiz büyük organizasyonlar yapıyor. Gerek ülke içerisinden gerek yurt dışından adı sanı duyulmayan onlarca yazar, çizer ve gazeteci büyük masraflarla Malatya’ya davet ediliyor ama ne hikmetse kendi gözünün önündeki evlatlarına sahip çıkmıyorlar. Bu ziyaret vesilesi ile şahsım ve arkadaşlarım adına bu şikâyetlerimizde dile getirmiş olup yetkililerin sesimizi duyacaklarını umut ediyorum. Bizleri evinde misafir eden Raşit kısacak abimize teşekkür eder sağlıklı ve mutlu başarılarla dolu nice eserler kazandıracak ömürler diliyorum.

İş Adamı Olcay İçer, Malatya’mızın büyük değerlerinden ve saygın gazeteci ve yazar Raşit Kısacık Abimizi evinde ziyaret etik kendisini sağlıklı olarak gördük. Uzun zaman sonra kendisi ile sohbet etme şansı bulduğumuz için çok sevindik ve duygulandık. Zeki Başkanımın dediği gibi ne hikmetse bizleri yönetenler kendi insanına sahip çıkmıyor ve böyle olunca da bizler çok üzülüyoruz. Bizler hep dışarıya yönleniyoruz ve içimizdeki değerleri ve hazineyi unutup başkalarına peşinde koşuyuz dedi. İş adamı Olcay İçen, Bizleri bu gün evinde kabul eden saygıdeğer gazeteci yazar Raşit Kısacık abimize şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyor nice güzel günler ve sağlıklı mutlu ömürler diliyorum dedi.

Anadolu Ahi Evran İş Adamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Gürbüz, Veteriner hekim Hasan Korkmaz, Veteriner Hekimi Ahmet Tay’da ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Gazeteci ve Yazar Raşit Kısacık’a sağlık, mutluluk ve esenlik dilediler.
Gazeteci yazar Raşit Kısacık, Bu gün beni ziyarete gelen Başkan ve Kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gerçekten çok duygulandım. Beni sevindirdiniz ve Allah’ta sizi sevindirsin. Çok şükür iyim çok fazla dışarı çıkmıyorum. Evimde kitap çalışmalarım için kendime zaman ayırıyorum. Siz kıymetli dostlar gibi misafirlerimiz ziyarete geliyor ve onlarla hasbihal ediyorum. Beni bugün ziyaret ettiniz ve çok mutlu ettiniz. Sizlerin vesilesi ile eski dostlarıma ve Tüm Malatya’lı hemşerilerime selamlarımı iletiyorum. Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.