DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ, Kanal Siyaset Programına Konuk Oldu

Başkan Dağ, Kanal Siyaset Programına Konuk Oldu
26.05.2020
273
A+
A-

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı, Malatya Birlik Gazetesi ve Malatya Birlik Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dağ, Kanal Siyaset’in Gündem Özel Program Moderatörü Barbaros Durgu’nun programın konuğu oldu.

Başkan Dağ, Dünya’da, Ülkemizde ve Malatya’da yaşanan Koronavirüs vakaları ile ilgili, Ramazan Bayramındaki dört günlük yasakla ve yine Malatya’mızın kayısı gündemiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Dağ, Ramazan Bayramı süresince üstü açık otobüslerle türkü ve şarkı söyleyerek mahallelerde çocuklara Bayram şekeri dağıtan ve yine Yaşlılarımızı unutmayarak hediyeler veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kanal Siyaset’te Barbaros Durgun’un programına katılarak Dünyada ve yine Ülkemizde, Malatya’mızda koronavirüsüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Dağ, Ülkemizde yaşanan koronavirüs belasından biran önce kurtulmalıyız dedi. Bizler Ülke olarak büyük bir Ülke’yiz. Allah’ın izniyle biran önce bu korona virüs belasından kurtuluruz ve normal yaşama döneriz.

Başkan Dağ Malatya’mızın en büyük ekonomisi olan kayısıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu. Şuan itibariyle baktığımızda iklimlerin değiştiğini görmekteyiz. Son zamanlarda havaların değişmesi, soğuk geçmesi, yağan tolular ve yağmurlar kaysıya büyük zarar vermiştir. Diğer yıllara baktığımızda ise bu yıl kaysı rekoltesi düşük görülüyor. Kayısı deyince Dünya’nın kayısı başkenti Malatya olan ve meşhur kaysısıyla, siyasileriyle ve yine sanatçılarıyla tanınan bir ildir dedi.

Dünyada, Ülkemizde ve yine Malatya’mızda Koronavirüs olması tabi ki her konuda etkilenmiştir. Korona virüsünün başlamasıyla Devletimiz büyük bir özveriyle çalışarak sağlıkta bir numara olmuştur. Virüsün çıktığı günden bugüne kadar sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden çalışarak görevlerini yerine getirmişlerdir. Devletimizin aldığı tedbirlerle ilgili ve bizlerde vatandaş olarak açıklamalara uyduk en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz. Ülke olarak hep birlikte Koronavirüsünün bitmesi için çaba gösterilmiştir. Sağlık çalışanı tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve yine koronavirüste hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum dedi.

Her zaman en zor görevi yapan polisimiz ve askerlerimizi kutluyorum. Korona virüsünın çıktığı günden bugüne kadar gece gündüz demeden zor şartlarda görev yaptıkların biliyoruz. Polisimizi ve yine askerimizi alkışlıyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizler basın mensubu olarak her alanda sahada olduğumuzdan dolayı polis kardeşlerimizin nasıl çalıştıklarını bilenlerdeniz. Bakıyoruz ki bazıları evlerinde televizyon ve Bilgisayar başında oturup mangalda kül bırakmayan insanlarla dolu. Bir dönünüz etrafınıza bakınız, hele bir sahaya çıkınız polis kardeşlerimizin nasıl çalıştıklarını ve yine nasıl görev yaptıklarına bakınız. Ben buradan Polisimizi, Askerimizi ve yine Sağlık çalışanı kardeşlerimi alkışlıyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı, Malatya Birlik Gazetesi ve Malatya Birlik Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dağ, Bugün Kanal Siyaset’in Gündem Özel Programcısı Barbaros Durgun’un konuğu olduk. Dünyada, Ülkemizde ve yine Malatya’mızla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Dağ, Kanal Siyaset gündem özel programını sunan Barbaros Durgun’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.