Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesajı Yayınladı

Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesajı Yayınladı
31.12.2019
158
A+
A-

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Acısıyla ve tatlısıyla günleri, mutluluk veren anılarıyla bir yılı daha geride bıraktık ve Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2020 yılının Ülkemize ve Malatya’mıza bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.
Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı da beraberinde getirmektedir. 2020 yılın tüm dünyada barış ve huzur içinde geçmesin ve yine 2020 yılı tüm dünyaya barış huzur getirir inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Her zaman zor şartlarda görev yapan basın çalışan kardeşlerimize yeni yılda çalışmalarından başarılar diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.