DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ’dan 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret

Başkan Dağ’dan 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret
09.04.2019
229
A+
A-

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Semira Aktaş, 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını ziyaret etti. Başkan Dağ, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerini Malatya’mızda yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı kutluyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını ziyaret ederek çalışmalarından başarılar diledi. Başkan Dağ, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya’mızda zaman zaman güzel programlar yapıyorlar. Bu yapılan programlar ve çalışmalar tabii ki kolay olmuyor ve zaman isteyen çalışmalardır dedi. Yapılan bu çalışmalar sadece 15 Temmuz Milli İrade Ocakları değilde diğer STK’larında böyle önemli çalışmalar yapmalarını istiyoruz. Yeter ki Malatya’mız için önemli ve faydalı çalışmalar yapılsın ve bizlerde basın olarak destek olalım dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Bizleri bugün misafir etmişlerdir ve bu misafperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bugün derneğimizi ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Malatya şube başkanı Zeki Dağ ve Yönetimi kurulu üyesi ve dostumuz Semira Aktaş’a şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Alpaslan, 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarımız tarafından yaptığımız tüm çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmamıştır ve her zamanda yanımızda olan Sayın Zeki Dağ Başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizleri ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyesi Semira Aktaş’a şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.