Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

19.10.2019
81
A+
A-

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Dağ’ın Mesajı Şöyle: Devlet Millet işbirliğinin mahallelerdeki tek ve en büyük temsilcisinin muhtarlar olduğunu belirt. Başkan Dağ, “Malatya’mızda Ülkemizde görev yapan bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Muhtarlarımız vatandaş ile resmi kurumlar arasında bir köprü vazifesi görür dedi.

Başkan Dağ, Muhtarlarımız mahallelerinin bütün problemlerine hâkimdir. Muhtarlarımız mahallelerinin abisi, ablasıdır. Muhtarlarımız mahallelerinin sıkıntıların ve yapılacak hizmetler için gece gündüz demeden mahalle halkına hizmet etmektedirler.

Muhtarlarımızın mesaisi yoktur mahalleli günün her saatinde arayarak istek ve taleplerini iletmekteler. Muhtarlarımız görevleri icabı mahallelerinin bütün problemleri ile yakından ilgilenmekteler.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bizler basın olarak her zaman muhtarlarımızla birlikte oluyoruz ve mahallelerdeki sıkıntıları ve yerle yönetimler tarafından yaptıkları hizmetler ve yine yapacakları hezimetleri birlikte takip etmekteyiz dedi. Başkan Dağ, Bu duygu ve düşüncelerle 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum ve çalışmalarından başarılar diliyorum ve kendilerine ve ailelerine huzurlu bir ömür diliyorum.

Zeki Dağ
Anadolu Basın Birliği
Malatya Şube Başkanı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.