Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ’dan 25 Eylül Eczacılık Günü Mesajı

Başkan Dağ’dan 25 Eylül Eczacılık Günü Mesajı
26.09.2021
138
A+
A-

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 25 Eylül Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Dağ'dan 25 Eylül Eczacılık Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 25 Eylül Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zeki Dağ’ın mesajı şöyle:

Başkan Dağ, Tüm dünyada ortak olarak kutlanan Eczacılık Gününü kutluyorum ve çalışmalarınızdan başarılar diliyorum. Başkan Dağ, Ülkemizde her yıl, akademik eczacılık eğitiminin başladığı 14 Mayıs tarihi, Eczacılık Günü olarak kutlanmaktadır. 2009 yılında İstanbul’da düzenlenen Dünya Eczacılık Kongresi sırasında, delegasyonun “FIP’in kuruluş tarihi olan 25 Eylül’ün tüm dünyada ortak olarak Dünya Eczacılık Günü adıyla kutlanması” önerisini, Uluslararası Eczacılık Federasyonu (FIP) delegasyonu oy birliği ile kabul edilmiştir.

FIP Genel Kurul’da kabul ettiği öneriyi, daha sonra tüm dünya ülkelerine bildirdi ve “25 Eylül tarihinin Dünya Eczacılık Günü olarak kutlanacağını” ilan etti. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Tüm eczacı kardeşlerimizin bu güzel günlerini kutluyorum ve çalışa hayatınızda başarılar diliyorum ve gününüz kutlu olsun dedi.

Zeki DAĞ

Anadolu Basın Birliği

Malatya Şube Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.