Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ’dan ABYB’ye Ziyaret

Başkan Dağ’dan ABYB’ye Ziyaret
25.02.2021
611
A+
A-

Anadolu Basın Birliği(ABB), Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetiminden Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Yavuzkurt, “Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ bey ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi; Basın, kötüye kullanmalara engel olur ve hükümet araçlarını, görevlerini doğru yapmaya zorlar. Yayın, en etkili kontrol araçlarındandır. Bu noktada, eleştirinin kolay ve fakat yapmanın güç olduğu gerçeği, unutulmamak gerekir. Onun için, halkın iyiliği fikri her türlü eleştirilere ve tartışmalara daima egemen ve esas tutulmalıdır. Gerekli görülen fikirler, halkın iyiliği için ortaya atılmalıdır. Bu fikir hareket noktası olunca, eleştiri ve tartışma devletin de iyiliği için yapılmış ve vatandaşların toplumsal ve siyasal eğitimlerini yükseltmeye hizmet etmiş olur.
Bu bağlamda Zeki Dağ Başkanın liderliğinde Malatya’da her kesime sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşan, yayın politikalarının tarafsız oluşu kendisini Malatya’da sevilen sayılan bir basın mensubu olarak görmekteyiz. Yıllardır basın sektöründe beraberce tüm zorluklara göğüs gerdik. Deyimi yerinde ise , doğru duvarın yıkılmadığı ve hemen hemen her kesimin takdirini alan tarafsız objektif habercilikte beraberce yol yürüyoruz. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyarette bir konuşma yapan ABB Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise, “Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya’da yönetimi ile birlikte hakikaten duruşu ile, tüm haberlerini objektif tarafsız yapmasıyla takdir edilmekte. Bizler İadeyi ziyarette bulunuyoruz. Misafirperverliğinizden ve hoş sohbetinizden dolayı şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.