DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ’dan Barış Pınarı Harekâtına Tam Destek

11.10.2019
87
A+
A-

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Barış Pınarı Harekatına tam destek açıklamasında bulundu. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ın Açıklaması Şöyle.

Başkan Dağ, Harekatın, Türkiye’ye yönelik terör gruplarının tehditlerini ortadan kaldırmak, mültecileri güvenli bölgeye yerleştirmek ve Suriye ile bölge barışına katkı sağlamak amacı taşıdığını aktaran Dağ, bu harekatın Suriye toprağını işgal için başlatılmadığına işaret etti. Sınır güvenliğimizi ve sürüyeli kardeşlerimizin yeniden kendi Ülkelerine dönmesi içindir. Türkiye Cumhuriyetinin asla kimsenin bir karış toprağında gözü yoktur zaten olmaz ve biz Ülke olarak büyük bir ülkeyiz.

ABD’nin, bölgeden çekmedikçe, askerlerini çekmiş sayılmayacağını belirten Başkan Dağ, Bu yöndeki oyalamalara da itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Türk Ordusu’na sonsuz güven duyuyor, Mehmetçiğimizin sağ salim yurdumuza dönmesini temenni ediyorum dedi. Harekâtın sadece ülkemizin güvenliği için değil bölge ve dünya barışına da önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Allah Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun açıklamalarında bulundu.

Zeki DAĞ
Anadolu Basın Birliği
Malatya Şube Başkanı

Kaynak: malatyabirlikgazetesi.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.