Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ‘dan Mevlit Kandili Mesajı

Başkan Dağ‘dan Mevlit Kandili Mesajı
18.11.2018
130
A+
A-

 

Bugün rahmet Peygamberi, iki cihan serveri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in(SAV) yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz. Efendimiz ’in bize bıraktığı en önemli miras Kur’an-ı Kerim ve sünnettir.

Mekkeli Müşrikler tarafından yani düşmanları tarafından bile “emin insan” ilan edilen; doğruluğuyla, adaletiyle, hoşgörüsüyle, merhametiyle, güzel ahlakıyla tüm insanlık için örnek bir şahsiyet olan Peygamber Efendimiz ‘in ahlakıyla ahlaklanmayı gaye edinerek hem maddi hem de manevi dünyamızı aydınlatabiliriz.

Bu bakımdan, Mevlit Kandili; Efendimiz ‘in yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, muhasebe etmek ve layıkıyla idrak etmek için bir fırsattır. Bu vesileyle, bütün İslam âlemin Mevlit Kandili’ni gönülden tebrik ediyor.
Zeki Dağ
Anadolu Basın Birliği
Malatya Şube Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.