Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN DİNÇER ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
07.09.2019
166
A+
A-

BBP Malatya Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Nurcan DİNÇER ziyaretlerine Muhtarlar ile devam ediyor.

Başkan DİNÇER ziyaretler kapsamında özellikle muhtarlarımızla ve tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte koordineli çalışılacağını dile getirdi.

Hepimizin ortak paydasının öncelikle Malatya ve Yeşilyurt olduğunu dile getiren Başkan DİNÇER, problemlerin çözümü noktasında yapıcı ve çözüm üretici siyaset mantığımız ile elimizden geleni yapacağız.

Doğru ve yapılması gerekenleri destekleyici fakat yanlış ve eksik gördüğümüz yerde de eleştirici boyutumuz ile farkındalık yarataklarına inandığını söyledi.

Birbirinden değerli sayın Muhatarlarımızı ziyarette bulunduk. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları hizmetlerden çalışmalarından bahsenden muhtarlarımız mahalle sakinlerinin memnuniyetini anlatıp sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için elinden geleni yaptıklarını dile getirdiler. Tecde mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, Aslanbey mahallesi Muhtarı Tolga Toy, İlyas mahallesi Muhtarı Faik Şahin, Niyazi Mısri mahallesi Muhtarı Nilgün Tekatli, Muhtarlarımıza kolaylıklar dilerim, dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.