DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ERGÜL ANKARA DÖNÜŞÜ CİDDİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

BAŞKAN ERGÜL ANKARA DÖNÜŞÜ CİDDİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
28.01.2021
497
A+
A-

Gelecek Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı ve iletişim başkanı Levent ERGÜL Genel merkez toplandıtısından çıkan istişareleri değerlendirdi.

Başkan Ergül Genel Başkanımız prf. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, nun başkanlığındaki toplantıda ülke gündemi ve Malatya’mızın sorunlarına değinildiğini dile getirdi. Pandemi dolayısı ile en çok mağdur olan küçük esnafın sorunları hakkında istişarelerde bulunuldu. Esnafa verilen sözde destek paketlerinin içi boş olduğunu ve söz bahsi olan kira ve gelir kaybı destekleri başvurularının çoğunun olumsuz sonuçlandığını dile getirerek bu işin takipçisi olacağını artık ülkede gelir dağılımı arasındaki uçurumun bitmesi için gerekli adımların atılmasını dile getirdi. Başkan Ergül İlimizdeki Esnaf kesinlikle sahipsiz değildir bu konu hakkında gerekli iğleştirme sözlerinin takibinde olacağını söyledi.

Vatandaşımız vergi yükü, elektrik, su, doğalgaz gibi faturaların altında ezildiğini bunu kimsenin görmek istemediğini söyleyerek emeklilere yapıldığı iddia edilen sözde zammın vatandaşın aklı ile dalga geçmek olduğunu söyledi.

Meclis’te bir gecede yandaş şirketlerin vergi borçlarını silmek ile bu ekonomi düzelmez seçimin olmadığı bir ortamda siyasi partilere verilen 470 bin TL lik yardımın vatandaşa ve esnafa dağıtılması gerektiğini söyledi.

Başkan Ergül aynı zamanda genel başkan yardımcımız Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını dile getirerek bu gibi çıkışlar bizi yıldıramaz dedi.

Levent ERGÜL

GELECEK PARTİSİ İL BAŞK YARDIMCISI

(İLETİŞİMDEN SORUMLU)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.