DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN GÜDER: “GELDİĞİMİZ YERİ UNUTMUYORUZ, UNUTMAYACAĞIZ”

BAŞKAN GÜDER: “GELDİĞİMİZ YERİ UNUTMUYORUZ, UNUTMAYACAĞIZ”
27.02.2020
100
A+
A-

BAŞKAN GÜDER’DEN VE MİLLETVEKİLİ KAHTALI’DAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile birlikte yeni yerine taşınan AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Biz şuanda belediye başkanıyız, toplumun her kesimine eşit olarak hizmet götürecek şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz ama geldiğimiz yerin bura olduğunu unutmuyoruz, bundan sonra da unutmayacağız.” dedi.
24 Ocak’ta yaşanan depremde teşkilatın bulunduğu binanın zarar görmesi nedeniyle AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı çevreyolu üzerinde bulunan MATİM İş Merkezi’ne taşındı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı yeni yerine taşınan ilçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Güder ve Milletvekili Kahtalı, teşkilat mensuplarına hayırlı olsun temennilerini ilettiler.
“ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
İlçe teşkilatının daha geniş ve ferah bir binada millete hizmet vereceğini ifade Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sayın vekilim ile beraber AK Parti ilçe teşkilatımızı ziyaret ediyoruz. Yaşanan depremde parti binamız da ağır hasar gördü. İlçe başkanımız kısa sürede teşkilatı toplayarak burada güzel bir teşkilat binasını hizmete soktu. Battalgazi ilçe teşkilatının şahsımda önemli bir yeri var. 2 dönem ilçe başkanlığı yaptım. Ak Parti kurulduğu günden bu güne Battalgazi teşkilatları AK Parti’ye önemli ölçüde destek verdi. İlçe başkanıma, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarıma, ilçe teşkilatıma çok teşekkür ediyorum. Yüzde 70,26 ile bu yoğun çalışmanın semeresini almış olduk. Emeklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz şuanda belediye başkanıyız, toplumun her kesimine eşit olarak hizmet götürecek şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ama geldiğimiz yerin bura olduğunu unutmuyoruz, bundan sonra da unutmayacağız. Arkadaşlarımızla beraber elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Bu yeni yerin daha güzel hizmetler vermesine hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan diliyorum.” ifadelerini kullandı.
“MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN GAYRET İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise “Hem yeni binayı gezmek ve hayırlı olsun demek için hem de yeni göreve atanmış olan Gençlik Kolları İlçe Başkanımız Harun Kurt kardeşimize hayırlı olsun demek istedik. Kadın Kolları Başkanımız Ebru İnanç kardeşimize de bugüne kadar gösterdiği efordan dolayı teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız Basri Kahveci ile beraber uzun süre teşkilatta birlikte çalıştık. Gerçekten başarılı bir arkadaşımız. En son yapılan seçimde Osman Başkanımın aday olduğu dönemde zaten halef selef bir durum var. Osman Başkanımız 2 dönem ilçe başkanlığımızı yaptı, il başkan yardımcılığımızı yaptı, teşkilatımızın kuruluşundan beri olan bir arkadaşımız. Yerel seçimlerde gerçekten çok önemli bir performans gösterdiler. Battalgazi’nin 102 mahallesinde de çok etkili programlar yaptılar. Milletimizin yardımıyla da dereceye girdiler ve yüzde 70’in üzerinde bir oyla da belediye başkanımız seçilmiş oldu. Artık kongre sürecine girdik. Önümüzdeki hafta içerisinde Yazıhan ilçemizin kongresini yapacağız ve her hafta tarihe uygun bir şekilde devam ederek, daha güçlü, yenilenmiş, daha dinamik bir yapı ile memleketimize hizmet edeceğiz. Basri Başkanımın emekleri zayi olmayacaktır. Çünkü hakikaten çok büyük emekler verdi, gayretli bir arkadaşımız. Bundan sonraki süreçte de inşallah el ele vererek birlik beraberlik içerisinde, Cumhurbaşkanımızın yükünü bir nebze de olsa hafifletebileceğimiz çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Hem içerde hem dışarıda Cumhurbaşkanımız diplomatik anlamda büyük bir mücadele veriyor. Bizler teşkilatlar olarak Cumhurbaşkanımızın verdiği talimatlar ne ise o talimatları harfiyen yerine getirmeliyiz. Bu güne kadar da Malatya halkımız Allaha şükürler olsun 15 seçimin 15’inde de AK Partimizi birinci parti olarak çıkarttı, yüzde 70’in üzerinde bir oy desteği verdi. Bizler milletimize hizmet etmek için gayret içerisinde olacağız. Başkanıma yeni yerinde hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Bir kez de yeni bina hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
“BAŞKANIMIZ OSMAN GÜDER TÜM HİZMETLERİYLE HER ZAMAN YANIMIZDA”
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de “Sayın milletvekilime ve belediye başkanıma Battalgazi İlçe Teşkilatımızın yeni hizmet binasına yaptıkları hayırlı olsun ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. 24 Ocak depremi sonrasında mevcut binamızın hasarlı olması ve teşkilat başkanımızın teşkilatların kendi ilçe sınırları içerisinde olmalarını arzu etmeleri nedeniyle biz de şuan ki binamıza taşınmış olduk. Belediye Başkanımız Osman Güder’in destekleri için teşekkür ederim kısa sürede buranın bitirilmesi için bize destek verdi. Bizler de vatandaşımızın hizmetine sunduk. Bu güzel ziyaretleri için Milletvekilimize de hassaten teşekkür ederim. Hem milletvekilimiz hem de bir önceki dönem ağabeyimiz olarak bildiğimiz il başkanlığını yıllarca yapan değerli ağabeyime nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız Osman Güder de tüm hizmetleriyle her zaman yanımızda. Sahada da, gönderdiğimiz vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen çaba ve gayreti gösteriyor. Biz bir ekibiz, biz bir aileyiz bu ailenin gerekliliği noktasında da inşallah bundan sonra da AK davanın daha ileriye gitmesi noktasında gayret göstereceğiz. Bu güzel binalarda rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.