DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN GÜDER, “SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”

BAŞKAN GÜDER, “SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”
30.05.2019
150
A+
A-

MASİAD Başkanı Güngör, Başkan Güder İle Bir Araya Geldi
BAŞKAN GÜDER, “SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”
Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi. Başkan Güder, ortak payda ‘Malatya ve Battalgazi’ vurgusu yaparak, “Belediyeler olarak, sivil toplum örgütlerimizin, toplumumuzun her daim yanındayız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya gelerek Malatya ile ilgili konularda istişarede bulunan Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, Başkan Güder’in Malatya için bir değer olduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız, yeni göreviniz hayırlı olsun. Malatya’mız için bir değersiniz. Bizler sivil toplum örgütü olarak, bizlere düşen bir durum olursa her an beraber çalışmaya, yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “Tabii sivil toplum örgütleri toplumun yansıyan aynaları, toplumun dili, kulağı, gözü. Bu yönü ile biz sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Özellikle böyle yatırım yapan sivil toplum kuruluşlarını daha da önemsiyoruz. Çünkü toplumda oluşan sosyal adaletsizliği ortadan kaldırıp, sosyal entegrasyonu sağlamaları hususunda çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Bu yönü ile sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde belediyeler olarak, sivil toplum örgütlerimizin, toplumumuzun her daim yanındayız. Ortak paydamız Malatya, ortak paydamız Battalgazi. Burayı değiştirip, dönüştürme adına, halkın arzuladığı bir şekle getirme, bir konuma getirme adına biz çalışmalarımızı yapacağız. Bu hususta sizlerden destek isteyeceğiz. Sizlerin desteğini alacağız, yeri geldiğinde sizlere destek vereceğiz. Ortak vatanımızı, bu güzel cennet vatanımızı koruma, kollama adına elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz. Yüce Mevla’mdan şunu diliyorum. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, mutlu mesut bir şekilde, bu cennet vatanda yaşayalım” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.