Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN GÜRKAN, AK PARTİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜRKAN, AK PARTİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
03.01.2019
206
A+
A-

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti’nin İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi. Gürkan, “Malatya’da siyaset tarihinde siyasi destanı gençlerimiz ile birlikte yazacağız” dedi.

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Sürmeli ve AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaca, beraberinde Arguvan Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Dalhançer, Akçadağ Gençlik Kolları Başkanı Nuri Gezer, Darende Gençlik Kolları Başkanı Nami Kalkan, Hekimhan Gençlik Kolları Başkanı Murat Özhan, Kale Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökhan, Pütürge Gençlik Kolları Başkanı Barış Aslan ve Yazıhan Gençlik Kolları Başkanı Cengiz Gaffar ile bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Burada konuşan Başkan Gürkan, Malatya’da gençlerle birlikte siyasi bir destan yazacaklarına inandığını belirterek, “Malatya’yı Türkiye’de bir fenomen etmek istiyorsak, bir faklılık ve rol model oluşturulmasını istiyorsak çok çalışmamız lazım. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan ve çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumu ve duyacağımı belirtmek istiyorum. Bizler bu kutlu davada aynı yolun yolcularıyız. Önemli olan bu yolculuk da alnımızın açık, yüzümün ak olarak bu yolculuğu hedefine kadar götürmektir.

Mevlana hazretleri şöyle der, ‘Her gün bir yerden bir yere göçmek ne güzel. Bulanmadan, donmadan, akmak ne hoş. Ne kadar söz var ise düne ait, dün ile gitti cancağızım. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım’ Önemli olan çıktığımız yoldan bulanmadan, donmadan akabilmek, berrak bir şekilde. Hedefe de vasıl olmaktır. Ben sizlere inanıyor ve güveniyorum. İnşallah Malatya’da siyaset tarihinde siyasi destanı gençlerimiz ile birlikte yazacağız. Ve bu yazdığımız destanda dilden dile dolaşacak ve siyaset literatürüne de Malatya örneği diye geçecek. Biraz önce sizler ile konuşurken Aydın Ünal beyin Malatya ile ilgili genel analizini anlatmıştım. Ünal, Malatya’yı görmüş ve analiz etmiş ve demiş ki, ‘Bundan sonra siyasette Malatya Örneğini göreceğiz. Rol model Malatya olacak’ diye yazısını bitirmiş. Kutlu davamızın, kutlu yolcuları ile hep birlikte durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nin Türkiye’de rol model hizmetleri hayata geçirdiğini belirten Başkan Gürkan, “Biz zaman zaman televizyonlarda şunu söylüyoruz. Belediyemiz hakikaten kendi örneği içerisinde, kendi ölçeği içerisinde, çok hızlı çalışan ve büyük performans sergileyen belediyedir. Uzun yıllar çalışma sonucu toplam üretilen hizmetin çok kısa zamanda üretildiği bir yerin adıdır Battalgazi Belediyesi. Aklınıza gelen her şey Battalgazi Belediyesi’nde vardır. Belki Türkiye’nin başka yerinde bulamazsınız. Onun için diyoruz ki Türkiye’ye rol model olan bir belediyecilik anlayışını geliştirdik ilçeler bazında. İnşallah sizlerle birlikte Türkiye’ye rol model olacak bir siyaset anlayışını ve sonucunu 31 Mart’ta destan olarak yazacağız” diye konuştu.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra AK Partili gençlerle bir araya geldi. Burada gençlerle sohbet eden Başkan Gürkan, “AK Parti Gençlik Kolları ak harekatın öncüleridir. Önümüzde 31 Mart’ta bir seçim var. Şimdiye kadar yapılan seçimlerde partimizin, Gençlik Kolları olsun, Kadın Kolları olsun, Mahalle temsilcileri olsun, Ana kademe yöneticileri olsun, vatandaşımızın her yerleştiği birimin en ücra köşesine kadar gittiler, ziyaret ettiler, dertlerini dinlediler, aldıkları bilgileri, sorunları ilgili mercilere aktarma noktasında büyük gayret ve çaba gösterdiler. Sizlerde aynı şekilde bu çalışmalarınızı hep yakinen gördüm ve müşahede ettim. Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde de inşallah gençlerimiz ile Burak başkanımızın öncülüğünde kol kola, el ele vererek girmediğimiz sokak, mahalle ve ev kalmayacak. Hepsini ziyaret edeceğiz. Vatandaşlarımızın sıkıntıları, dertleri nedir onları dinleyeceğiz ve ilgili birimlere iletme noktasında hepimizin sorumluluğu var. Gece demeden gündüz demeden ve kucaklayıcı bir dil, gönlü fethedici bir dil, gönül kırıcı değil, yapıcı bir dil kullanarak vatandaşımızın her kesimine ve her kesitine gideceğiz. Ve ben inanıyorum ki 31 Mart’ta bir destan yazacağız” dedi.

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Sürmeli ise, “31 Mart’ta rekor bir oy ile seçileceğine inanıyorum sayın başkanımızın. Hiç bir zaman desteklerini esirgemedi. Gençlik konusunda ne gerekiyorsa bana sormanıza gerek yok gereken ne ise yapın demiştir. Ben bu davranışından dolayı da çok teşekkür ediyorum, şahsım ve teşkilatım adına. Bizler de gençlik olarak 7/24 sahada olacağız. Vatandaşımızın istemine kulak vereceğiz. Sorunları, sıkıntıları yetkili mercilere birinci ağızdan ileteceğiz. Ve oyumuzun üstüne oy katarak, yani gönüllere dokunarak ilerleyeceğiz. Battalgazi’ye Anadolu’yu anayurt yapan diyoruz, çünkü hakikaten Mezopotamya’da ve dünyada insanlığın hamurunun atıldığı, mayasının atıldığı topraklar bu topraklardır. Tarihimize atalarımızın bize bıraktığı örf ve adete sahip çıkarak ilerleyeceğiz. İnsanların gönül tellerine dokunarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.