Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Gürkan Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı

Başkan Gürkan Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı
06.04.2019
111
A+
A-

 

ANADOLU AJANSI 99 YILDIR MİLLETİMİZE HİZMET EDEN MARKA BİR KURULUŞTUR

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Ajansı’nın 99 kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Anadolu Ajansı’nın kurulmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülük ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Ajansı’nın geçen 99 yıllık süreçte Dünya’nın sayılı ajanslarından biri olduğunu söyledi.

Başkan Gürkan’ın mesajı şöyle; Anadolu Ajansı, 99 yıldır milletin hizmetinde olan dünya markası bir kuruluşumuzdur. 13 dilde yayını ve geniş hizmet ağı ile millet olarak göğsümüzü kabartan Anadolu Ajansı’nın 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

1920 yılından bugüne haber edinme hakkının ifa edilmesi gibi önemli bir misyonu yerine getiren Anadolu Ajansı, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla birçok başarı hikayesine imza atmıştır.

Ülkemizde ve dünyadaki gelişmeleri kamuoyuna aktaran Anadolu Ajansı, bilginin bir güç olduğundan hareketle, insanlarımızın sağlıklı bilgiye erişimi bakımından kurulduğundan bu tarafa öncü bir görev görmüştür.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.