DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Gürkan Ankara’da Yoğun Temaslarda Bulundu

Başkan Gürkan Ankara’da Yoğun Temaslarda Bulundu
12.05.2022
132
A+
A-

MALATYA’DA YAPILAN VE YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Ankara ziyareti kapsamında temaslarda bulunan Başkan Gürkan, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’u ziyaret ederek Malatya’da devam eden ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Gürkan, 24 Ocak 2020 yılında yaşanan Sivrice depreminin ardından hasar alan Yeni Cami halk arasında Teze Cami olarak bilinen camide yapılan çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, caminin avlu kısmına eklenen beton yapıların yapılmasıyla birlikte caminin görsel estetiğinin bozulduğunu Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’a iletti. Yapılan çalışmayla ilgili değerlendirmenin tekrardan yapılacağı ifade edildi.

Ankara ziyareti kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürü Engin Demir’i de ziyaret eden Başkan Gürkan, Malatya’ya yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Daha sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’i de ziyaret eden Başkan Gürkan, Malatya’da tarımla ilgili yapılan çalışmaların istişarelerinde bulunurken, Malatya’daki çiftçilerin istek ve taleplerini Bakan Yardımcısı Pakdil’e iletti.

Başkan Gürkan, ayrıca Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret ederek Malatya’da yapımı devam eden spor tesisleri ve birlikte yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Gürkan son olarak, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdogan ile Geliştirilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Gürkan, Malatya’da gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler aktardı. Malatya’daki hizmet ve yatırımlara vermiş oldugu desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdogan’a Malatyalılar adına teşekkür ederek kayısı ikramında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’da Başkan Gürkan aracılıgı ile Malatyalı hemşerilerine selam yolladıgını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.