Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN GÜRKAN, BİR DİZİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN GÜRKAN, BİR DİZİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI
15.06.2018
362
A+
A-

BAŞKAN GÜRKAN, BİR DİZİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı’nın ilk günü bir dizi Bayramlaşma Töreni’ne katıldı. Başkan Gürkan, ilk olarak Ulu Cami’de Bayram Namazı’nı kıldı ve ardından da cami çıkışı vatandaşlarla bayramlaştı.

Battalgazi Ulu Cami’de vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Gürkan, daha sonra Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Resmi Bayramlaşma törenine katıldı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bayramlaşma törenine de katılan Başkan Gürkan, son olarak Battalgazi Belediyesi tarafından personele yönelik düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Belediye çalışanları ile tek tek bayramlaşan Başkan Gürkan, çalışanlarla bir süre sohbet etti. AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder’in de katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Gürkan, “Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, daha nice bayramlara sağlıklı ve huzurlu girmeyi temenni ediyorum. Bayramlar milletlerin ve ümmetlerin tarihinde, insanlık tarihindeki önemli gün ve olayların zamanı gelince milletlerce, ümmetlerce ve insanlıkça kutlanın önemli gün ve hadiselerin yıl dönümüdür. Ramazan Bayramı da bu güzel be müstesna günlerin bir tanesidir. Biz, Battalgazi Belediyesi olarak siz kendinize güvenin, kendinize inanın. Türkiye’de hiç bir belediye ve Türkiye’de hiç bir belediye çalışanları sizin kadar azimli, kararlı, aidiyet olgusu içerisinde ve kurumsal yapının bütünleşip ve onun hizmete dönüşüp, bu hizmetlerle Türkiye’ye rol model olacak ve Türkiye’ye öncü olacak hiç bir belediye yoktur. Battalgazi Belediyesi’nin rakibi, Battalgazi belediyesidir. Hakikaten sizlerin yapmış olduğu çalışmalar, Türkiye’nin önünde Türkiye’ye rol model hizmetlerdir. Biz sadece o yüz yıllara ait kalıcı eserlerin yanından rutin işlerimizde yapıyoruz. Belediyeciliği biz 5 temel esas üzerinde yürütüyoruz. Sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, çevrenin korunması ve yeşilin korunması noktasında da, hizmet belediyeciliğinde ve katılımcı belediyecilikte de Türkiye’nin önündeyiz” diyerek, çalışanların bayramını kutladı.

AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise, Battalgazi Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, “İnsanlar ilk icraatlarını kendi aileleri içerisinde gerçekleştirirler. Bende Battalgazi Belediyesi’nin bir aile olduğuna inanıyorum. Bizde bu ailenin içerisinde bir ferdiz. Günümüzün en önemli 8 ve 5 mesaisini beraber geçiyoruz, en önemli anlarımızı beraber yaşıyoruz. Bunu içinde ailemiz ile belki bayramlaşmadan sizinle burada bayramlaşıyoruz. Rabbim nice bayramlara ulaştırsın, aranızdaki muhabbeti daim eylesin. Belediyeler insanımıza ve toplumumuza dokunulan birinci adımdır. Vatandaşın suyu yoksa belediyeye koşuyor. Yolunda problem varsa belediyeye ulaşıyor, bir ev yapacak ise belediye ile irtibat halinde. O yüzden siz, bizlerin aynası konumundasınız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.