Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN GÜRKAN, “BİZİM RAKİBİMİZ BATTALGAZİ BELEDİYESİ’DİR”

BAŞKAN GÜRKAN, “BİZİM RAKİBİMİZ BATTALGAZİ BELEDİYESİ’DİR”
08.06.2018
202
A+
A-

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, İftar Yemeğinde Belediye Çalışanları İle Bir Araya Geldi

BAŞKAN GÜRKAN, “BİZİM RAKİBİMİZ BATTALGAZİ BELEDİYESİ’DİR”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, iftar yemeğinde Battalgazi Belediyesi çalışanları ile bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Gürkan, “Bizim rakibimiz İstanbul’da ki, Ankara’daki veya Eskişehir’deki belediyeler değil. Bizim rakibimiz Battalgazi Belediyesi’dir” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Rüya Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğinde Battalgazi Belediye çalışanları ile bir araya gelerek, iftar öncesi personelle sohbet etti. Battalgazi belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş, Latif Okyay, Akmercan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Akmercan, birim müdürleri ve Belediye Çalışanlarının Katıldığı İftarda Konuşan Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nin Türkiye’de her anlamda örnek alınması gereken bir belediye olduğunu belirterek, “Ramazan-ı Şerifin sizlere, bizlere, memleketimize ve İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayı içerisindeki Kadir Gecesi’ne sağlık ve huzur içerisinde erişmenizi temenni ediyorum. Bugün burada bir ordu var, 1077 kişilik bir ordu var. Bu ordunun oluşması, görev ve sorumluluk tanımlarının oluşması ve farklı belediyelerden ve Özel İdare’den gelen insanların bir araya gelmesi ile aidiyet olgusu içerisinde kurum kültürünün kurumsallaştırılması noktasında, çok kısa zamanda çok büyük mesafeler aldık. Ama bu bizim için yeterlimidir, değildir. İl Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü, Müfettişlik, İlçe Müdürlüğü ve 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan, devletten gelen biri olarak söylüyorum; Türkiye’deki hiç bir belediyede Battalgazi Belediyesi’ndeki çalışma performansı yoktur. 40-50 100 senelik belediyelerin toplam hizmetlerini değerlendirsinler, Battalgazi’nin hizmetlerini değerlendirdiğimizde onların en az 2 veya 3 katı çıkar. Bizim rakibimiz A Belediyesi, B Belediyesi, İstanbul’da ki, Ankara’daki veya Eskişehir’deki belediyeler değil. Bizim rakibimiz Battalgazi Belediyesi’dir. TSE, ISO ve EN belgelerinin Battalgazi Belediyesi’nde olması artı bir değerdir. Bu noktada aidiyet noktası çok önemlidir. Aidiyet hissi edinmediği zaman o kurumda bir kişinin çalışması düşünülemez ve ona zulüm olur. Ben özellikle temizlik işlerinde çalışan arkadaşlarıma teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Onlar Battalgazi’nin Malatya’da yer tutmasının en temel sebebi bu arkadaşlarımızdır. Turuncu martılarımız Malatya’yı ter temiz ederek Türkiye’de bir rekora imza attılar. Türkiye’de ve Malatya’da temizliğin ne olduğunu bunlar gösterdi. Fen işlerimizde çok büyük çaba ve gayret göstererek bahçe yollarına kadar asfalt yaptılar. Genel hizmetlere baktığımız da sosyal tesislerimiz açısından, Yaşam Merkezi açısından, rehabilitasyon açısından, Engelsiz Yaşam Merkezi açısından, hizmet binaları açısından, Yeşil Kuşak anlamında, Mahallelilik Projesi anlamında, üniversitelerin kurulması anlamında, hepsi buradaki biz, olgusunun sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Yarın bir üniversite yapılmış ise oradaki Battalgazi Belediyesi 800 dönüm yer aldığı için, binaları yaptığı için böyle bir şey kolaylaştı. Millet Bahçesi ile bütünleşen Yeşil Kuşak Projemiz, hastane en kısa sürede yapılacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.