DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN GÜRKAN, “SEÇİMLERİN ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

BAŞKAN GÜRKAN, “SEÇİMLERİN ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”
24.06.2018
215
A+
A-

BAŞKAN GÜRKAN, “SEÇİMLERİN ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu Şehit Erdal Alpkılıç Ortaokulu’nda kullandı. Başkan Gürkan, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için sandık başına gitti. Başkan Gürkan, oyunu Şehit Erdal Alpkılıç Ortaokulu’nda kullanırken, burada bir açıklama yaptı. Başkan Gürkan, seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Milletimiz huzur içerisinde, güven içerisinde oylarını gidip sandıklarında kullanıyorlar. Bu seçimin başta Battalgazi’mize, Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Önemli olan seçimlerin huzur ve güvenirlik içerisinde yapılmasıdır. Devletimizde bugün bu imkânları sağlamış, gayet gördüğünüz gibi huzur içerisinde millet birbirine itiraz etmeden, birbirine saygı içerisinde oylarını kullanıyor. Netice itibari ile akşam sandıklar açıldıktan sonra onun sonucuna herkes saygı gösterecek. Ben şimdiden seçimlerin milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.