Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Kaya, Karabağ ve Doğu Akdeniz Haç ile Hilal’in Mücadelesidir

Başkan Kaya, Karabağ ve Doğu Akdeniz Haç ile Hilal’in Mücadelesidir
28.10.2020
351
A+
A-

 

Azerbaycan ve Türkiye’nin Ermeni ve Onun destekçileriyle Mücadelesi Haç ile Hilal’in mücadelesidir..

MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Ceylanpınar MHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkuş ve Teşkilat Başkanı Aslan Çuvanlıoğlu İle İlçe Yönetimi Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

 

Başkan Mehmet Ali Kaya, Siz değerli Anadolu Basın Birliğinin her bir üyesi çok uzun zamandır beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımızsınız. Sizler her zaman bizlerin yanında oldu ve sesi oldunuz. Bizim mücadelemizde asla bizi yalnız bırakmadınız. Biz Malatya’da her görüşten kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktayız. Özellikle son günlerde gerek Mavi Vatan Doğu Akdeniz olsun, Gerek Irak, Suriye, Libya’da verdiğimiz mücadele olsun Ülkemizin birliği ve beraberliği konusunda hep birlikte tek yumruk olduk. Biz Türk Milleti Ülkemize dışardan gelen tehditler karşısında Çanakkale Ruhuyla hep birlikte şehit olmayı göze alan bir milletiz. Allah birliğimizi beraberliğimiz bozmasın..

 

Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ayrıca Azerbaycan Karabağ topraklarındaki katil ve işgalci Ermeni Taşnak zihniyetini kınıyoruz. Artık Azerbaycan güçsüz ve yanlız değil.. Karabağ sorunu sadece Azerbaycan’ın sorunu değil. Bu sorun Türk Dünyasının , İslam dünyasının sorunu.. İşgalci ve katil Ermenistan Karabağ’da Şanlı Azerbaycan Ordusunun karşısında büyük bir yenilgiye uğrayınca Sivil vatandaşlarımızı hedef aldı.. Ermeni Taşnakları unutmasın ki nasıl ki bu milletin çocukları Asala terör örgütünü yok ettiyse şimdide Ermeni terörist devletiyle birlikte hareket eden Asala terör örgütü modeli PKK -YPG’de Karabağ topraklarına gömecektir. Türkiye – Azerbaycan iki ayrı Devlet tek Millettir. Gerekirse Türkiye’nin her bir evladı Azerbaycan Türk’ünün yanında savaşmak için bir dakika tereddüt etmeden savaşmaya hazırdır. Bu ziyaret vesilesi ile Tüm Türk ve İslam Dünyasına sesleniyorum sahada ağır bir yenilgi alan Ermenistan’ın yapmak istediği Hristiyan Haçlı zihniyetini canlandırıp Azerbaycan’a karşı Türk Dünyasına karşı harekete geçirmektir. Özellikle İslam Dünyası aklına bir an önce alsın.. Azerbaycan ve Türkiye’nin Ermeni ve Onun destekçileriyle Mücadelesi Haç ile Hilal’in mücadelesidir.. Bugün Fransa’nın , Hollanda’nın yaptıkları Alemlerin Peygamberi HZ. MUHAMMED’e yapılan saldırı Hilal ile Haç’ın mücadelesinin en büyük örneğidir..

 

Başkan Mehmet Ali Kaya ziyaret vesilesi ile şimdiden tüm islam aleminin Beraat Kandilini ve Türk Milletinin Onur Mücadelesinin örneği olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını’da kutluyorum dedi.

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise konuşmasında tekrar MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Seçilen Mehmet Ali Kaya Başkanım ve Yönetimine Başarılar diliyorum.. Başkanım bizim çok uzun yıllardan tanıdığımız bir büyüğümüz Abimiz. Çok uzun yıllardır Başkanlık görevini milletin desteği partinin teveccühü ile yürütmektedir. Ben ve tüm üye arkadaşlarımız Malatya ve Ülkesi için mücadele eden her siyasi partimizin sesi ve destekçisi olduk olmaya devam edeceğiz. Başkanımın dediği gibi biz Malatya’da her görüştün, etnik kökenden kardeşlerimizle yıllardır barış ve huzur içerisinde yaşamaktayız. Etnik kimliklerimiz ve düşünceler bizlerin ve Malatya’mızın zenginliğidir. Yeter ki ortak sevdamız Vatanımız, Bayrağımız ve İnancımız noktasında Türk Milletinin KIRMIZI ÇİZGİSİ aşılmasın zarar görmesin…. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına tekrar MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Seçilen Mehmet Ali Kaya Başkanım ve Yönetimini tebrik ediyor başarılar diliyorum..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.