Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN POLAT, GÜNDÜZBEY’DEKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN POLAT, GÜNDÜZBEY’DEKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
13.09.2018
207
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), Malatya’nın içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını tamamen yenilemek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, MASKİ tarafından Gündüzbey’de gerçekleştirilen içmesuyu altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündüzbey Mahallesi Muhtarı Mehmet Balta: “Gündüzbey halkı adına teşekkür ediyorum”
Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye teşekkür ederek, “Gündüzbey’de devam eden altyapı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Ertan Mumcu ve bütün MASKİ personeline Gündüzbey halkı adına teşekkür ederim” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: ““Gündüzbey’de bu caddeyi prestij caddesi olarak yapacağız”
Gündüzbey halkına teşekkür ederek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Gündüzbey’de bu caddeyi prestij caddesi olarak yapacağız. Tabi biz Büyükşehir Belediyesi olarak bir bölgeye girmeden önce altyapıyla ilgili bir eksiğimiz veya altyapıyla ilgili planladığımız bir durum varsa önce onu gerçekleştiriyoruz, daha sonra üstyapıya giriyoruz. Gündüzbey’imiz Malatya’mızın önemli merkezlerinden birisi. Özellikle yaz sezonunda bu cadde tıklım tıklım oluyor. Şehir merkezinden buraya gelip zaman geçiren ailelerimiz var. Gündüzbey bu yönüyle önemli. Bu caddeyi yaz başında yapacaktık ama sezonda buradaki esnaflarımıza herhangi bir problem olmasın diye sezon sonuna bıraktık.
“Malatya’mızı büyütürsek, ülkemizi büyütmüş olacağız”
Başkan Polat, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün caddede bin 800 metrelik şebekeyi yenileyeceğini de belirterek, “Önce altyapıyla ilgili çalışmalarımızı tamamlıyoruz. MASKİ kendi imkanlarıyla yaklaşık bin 800 metrelik bu ana caddede önce şebekeyi yenileyip, sonra ara bağlantılar ve konut bağlantılarını tamamlayacak. Daha sonra yol asfalt ekibimizdeki arkadaşlar girerek, gerek kanal, gerekse yan yollarla birlikte burayı bir prestij caddesine dönüştürecek. Evet biz birlikte yürüyeceğiz dedik. Şehrimizi, Gündüzbey’imizi büyütürsek, Yeşilyurt’umuzu ve Battalgazi’mizi büyütürsek Malatya’mızı büyütmüş olacağız. Malatya’mızı büyütürsek, ülkemizi büyütmüş olacağız. Memleket emektir diyoruz. Bu memlekete emek veren bütün kamu kurumlarımız, başta kendi kurumlarımız olmak üzere, MASKİ’miz, diğer bütün altyapı kurumları hepsinin verdiği emeğe de teşekkür ediyoruz. Memleket emektir diyoruz ve bu memlekete emek vermeye devam edeceğiz. MASKİ, tabi şehrimizin birçok alanlarına gerek ihale kapsamında, gerek kendi şartlarıyla kendi içinde alt merkezler oluşturarak, suyun kontrolü ve düzenli bir şekilde hemşerilerimize ulaştırılmasını sağlamakta. Bu noktada şebekelerin yenilenmesi de büyük önem arz ediyor. Ben MASKİ’de başta genel müdürümüz olmak üzere, genel müdür yardımcısı ve daire başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.