DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN POLAT İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN POLAT İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
04.07.2018
185
A+
A-

BAŞKAN POLAT İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay ve Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı makamlarında ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya’nın büyümesi gelişmesi için İnönü Üniversitesi ile sürekli diyalog halinde olduklarını belirtti. Başkan Polat, “Malatyamız için üniversitemizin bir şeyler üretmesi şehrimiz için bir kazançtır. Üniversite ile Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman işbirliği içerisinde Malatya’ya hizmet üreteceğine inanıyorum. Ayrıca ikinci üniversitemizin açılması ile birlikte Malatya eğitim alanında daha hızlı gelişme yaşayacaktır” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanının ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirten Rektör Ahmet Kızılay ise, “Sayın Belediye Başkanımızla Yeşilyurt Belediye Başkanlığı döneminde yakın çalışma imkânı bulduk. Bu çalışmalarımızın bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Kültür, sanat, bilim ve eğitim konularında güçlü bir işbirliği içerisinde olacağız. Üniversite olarak elimizden gelen her türlü katkıyı Büyükşehir Belediyemize sunmaya gayret göstereceğiz” dedi.
Başkan Polat, İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti
İnönü Üniversitesi ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzaladı. Başkan Polat, “Emniyetimizle her zaman koordineli bir çalışma içerisinde olduk. Emniyet Müdürlüğümüzün gayretli çalışmaları ile huzurlu ve güvenli bir seçim sürecini geçirdik. Hemşerilerimiz özgür bir şekilde fikrini, özgürce iradesini sandığa yansıttı. Bu çalışmalarından dolayı emniyet teşkilatımızı kutluyorum” dedi.
Malatya’nın huzuru için çalıştıklarını belirten Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise, “Bizler Malatya ilinin emniyetini, huzurunu ve asayişini temin etme noktasında Belediyemiz ile birlikte işbirliği ve dayanışma içerisinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Seçim öncesinde ve sonrasında almış olduğumuz güvenlik önlemleri neticesinde hiçbir olumsuzluk yaşanmadan huzur içerisinde seçimin yapılmasını sağlamış olduk” dedi.
Baro Başkanı’ndan Başkan Polat’a ziyaret
Baro Başkanı Enver Han, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Baro Başkanı Enver Han, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın, Malatya’ya güzel hizmetler yapacağına inandığı kıymetli bir Belediye Başkanı olduğunu söyledi.
Baro Başkanı Enver Han’ı makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya hepimizin ortak değeri. Birlik beraberlik içinde Malatya’ya daha iyi noktalara getirmek için çalışacağız. Malatya’yı bütün dinamikleriyle birlikte çalışarak geliştireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.