Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN POLAT, KURUCUOVA’DAKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN POLAT, KURUCUOVA’DAKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
26.09.2018
190
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Ertan Mumcu, MASKİ tarafından Doğanşehir İlçesi Kurucuova Mahallesi’nde yapımına başlanan 4,5 milyon TL değerindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Söz konusu çalışmayla Kurucuova Mahallesi’ne 25 kilometrelik içmesuyu, 24 kilometrelik de kanalizasyon altyapısı inşa edilecek.

Kurucuova Mahalle Muhtarı Hasan Birişik: “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”
Kurucuova Mahalle Muhtarı Hasan Birişik yaptığı açıklamada çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Çalışmalardan dolayı başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur Polat olmak üzere, MASKİ Genel Müdürü Sayın Ertan Mumcu ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Bu çalışma neticesinde Kurucuova hak etiği ve arzuladığı altyapıya kavuşacaktır. Bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Polat: “Biz memleket emektir diyoruz, birlikte yürüyeceğiz”

Kurucuova Mahallesi’ne yapılan kanalizasyon ve içmesuyu çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise “Kurucuova’daki çalışmaları yerinde incelemek için geldik. Hem sahada Kurucuovalı kardeşlerimizle selamlaştık, hem de buradaki çalışmalarımızı yerinde inceleme fırsatı bulduk. Kurucuova’da şuan işin yüzde 20’sindeyiz. Toplamda 4,5 milyon TL maliyetli bir çalışmamız var. 25 kilometre içmesuyu hattı, 25 kilometre de kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. Toplamda bu çalışma 50 kilometrelik bir mesafeye tekabül ediyor. Yine Batak Deresi denilen ve Kurucuovalı kardeşlerimizin çok istediği iki su kaynağımız var. Bu su kaynağıyla ilgili çalışmayı da haricen yaptırmaktayız. Şuan harita alımlarını yaptırıyoruz. Daha sonraki süreçte orayı da ihale edip, şebekeyle birlikte buradaki kardeşlerimiz istedikleri suya kavuşabilecek. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği yönde ve yine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken yaptığı o örnek belediyecilik hizmetlerini kendimize örnek alarak, bizlerde Malatya’mızın dört bir tarafında çalışmalar yapıyoruz. MASKİ olarak yılbaşı itibariyle 320 milyon TL’lik bir yatırımımız vardı, bu yatırımı 400 milyon TL’ye çıkarmış olacağız. Tabi 4 yılda 400 milyonluk altyapı yatırımı çok ciddi bir yatırım. Ama biz memleket emektir diyoruz, birlikte yürüyeceğiz diyoruz. Gece demeden, gündüz demeden de biz bu millete hizmet edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.