Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN POLAT MASKİ’DE BRİFİNG ALDI

BAŞKAN POLAT MASKİ’DE BRİFİNG ALDI
10.05.2018
216
A+
A-

BAŞKAN POLAT MASKİ’DE BRİFİNG ALDI


BAŞKAN POLAT MASKİ’DE BRİFİNG ALDI


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Malatya genelinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında brifing aldı.

Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “4 Yıllık Çalışmalarımızı Özetleyeceğiz”

Malatya’nın altyapısına hizmet etmek için özveriyle çalışan ve büyükşehire yakışır bir altyapı inşa eden MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gerçekleştirdiği çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a brifing verenGenel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir:“MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 4 yılda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları bir sunumla özetlemeye çalışacağız. İnşallah bütün ekibimizle daha güzel hizmetler yapmak için gayret edeceğiz.” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “MASKİ’miz Şehrimizin Altyapısı İçin Çalışıyor”

“Büyükşehir’imizin önemli kurumlarından biri olan ve Türkiye’de örnek kurum olan su ve kanalizasyon idaremiz MASKİ’yi ziyaret etmekteyiz. Kıymetli Genel Müdürümüz, Yönetim Kurulu arkadaşlarımız, Genel Müdür Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımızla değerlendirme toplantısı yapacağız. Göreve başladığım günden itibaren arkadaşlarımızdan brifing alıyorum. 10 gün içerisinde bütün brifingleri inşallah tamamlamış olacağız. Daha sonraki süreçte yapımızı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ana kademesiyle, MASKİ’mizle, şirketlerimizle çok büyük bir aile. Bu aileyle 13 ilçemizin tamamına Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet üretmekteyiz. Su ve Kanalizasyon kurumumuz MASKİ kanalıyla da 13 ilçemizde altyapı çalışmaları yapmaktayız.İçmesuyu olmayan yerlere içmesuyu şebekesi, kanalizasyon şebekesi olmayan yerlere kanalizasyon şebekesi inşa ediyor. Merkez ilçelerimiz Battalgazi ve Yeşilyurt içinde uzun yıllar önce inşa edilmiş ve kullanım ömrünü yitirmiş şebekelerin yenilenmesi için çalışmalar yapmaktayız. Bu noktada MASKİ Genel Müdürümüzü, Yönetim Kurulu üyelerini, Genel Müdür Yardımcılarını, Daire Başkanlarını ve MASKİ’nin bütün çalışanlarını tebrik ediyorum. Biz Malatya’nın emrindeyiz, hizmetindeyiz. İnşallah Doğu’nun İncisi Malatya’yı çok daha ileri noktalara taşıyacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.