Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Ulutaş Yaşanabilir bir dünya için ne yapmalıyız

09.03.2020
198
A+
A-

BBP Malatya İl Başkanı Alirıza ULUTAŞ Yaşanabilir bir dünya için ne yapmalıyız söyleyişisinde yapmış olduğu açıklamalar ile programa damgasını vurdu.
Başkan Ulutaş program da birlik beraberlik ve saygı kavramlarına parmak basarak şöyle dedi. Dünyada ve ülkemizde tüm İslam coğrafyası üzerinde müsubetler hiç bir zaman eksik olmamıştır. ülkemizde ise bir dönemler sağcı solcu diye bir dönem feto diye Türk Kürt diye halkımızı birbirine kırdırmaya çalıştılar. Hepimiz kardeşiz Afrinde İdlib’te şehit olan askerlerimiz içinde Aleviside Sünniside Kürt’ü de Türkmeni de bulunmaktadır niye çünkü ne olursa olsun hepimizin ortak derdi tasası kaygısı Vatanımızın bölünemez bütünlüğünü korumaktır. Bu saatten sonra hepimizin birlik ve beraberlik ile hareket etme zamanımızdır.

İktidar Suriye konusunda bir yola girmiştir artık bunun geri dönüşü yoktur dur ve bize düşen tüm siyasi partiler ile görüş farkı düzeltmeksizin iktidara sahip çıkıp ülkemizin devletimizin yanında olmaktır. Bu programı düzenleyen arkadaşları da selamlıyor saygılarımı sunuyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.