Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Yalçınkaya ; Hepimizin Ortak Paydası ve Sevdası Pütürge’dir

Başkan Yalçınkaya ; Hepimizin Ortak Paydası ve Sevdası Pütürge’dir
28.01.2021
390
A+
A-

 

 

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Pütürge İlçe Başkanı Ramazan Karakaya ve Yönetini ziyaret etti.

 

 

Başkan İbrahim Yalçınkaya , Bizler DEVA Partisi olarak Pütürge için hiç bir siyasi parti ve Sivil Toplum Örgütü ayırt etmeden ziyaret edip istişarelerde bulunuyoruz. Burada değerli hemşehrimiz İYİ Parti İstanbul Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Hasar’la da karşılaşıp sohbet etme fırsatı bulduk. Kendisine İstanbul’daki çalışmalarında başarılar diledik. Bizler Pütürge’liyiz. Yeri gerekirse Pütürge’mizin ve memleketimzin birliği ve beraberliği için siyasi kimliklerimizi bir kenarda bırakırız. Bizlerin amacı Pütürge halkını ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan ve araya fitne koymadan birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız bir anlayışı inşa etmek olmalıdır.Hepimizin ortak paydası Pütürge’dir.Bizler tüm siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Eğer yanlış giden bir şey varsa buna hep birlikte dur demeliyiz. Malesef son yıllarda Pütürge’mizde bir çok şey iyi gitmiyor. 24 Ocak Elazığ Sivrice Merkezli depremde Pütürge’mizde ciddi hasar gördü. Bununla beraber tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs belasıda ciddi sıkıntılar çıkardı. Pütürgemiz son yıllardaki, bu olumsuzluklardan ciddi etkilendi.. Deprem sonrası Pütürge gerekli hizmetleri ve yardımları alamadı. Üstüne üstelik korona belası ilçede ve köylerinde büyük sıkıntılar doğurdu. Bir çok hemşerimizi bu korona belasında kaybettik. Gerek İstanbulda yaşayan Pütürge’liler olsun gerek Malatya’da bir çok insanımızı bu süreçte kaybettik. Başta hayatlarını kaybeden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine’de baş sağlığı diliyorum.. Malesef bu olumsuzlukların üst üste gelmesi ilçemizde göçün yaşanmasına sebep oldu. İlçemiz ciddi manada insanını kaybediyor.. İnsanlarımızı Pütürge’de tutmak için gerekli çalışmaların acele yapılması lazım dedi.

 

 

 

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya konuşmasının devamında şunları söyledi. Dediğim gibi Pütürge’nin hak ettiği yere gelmesi , Pütürge’lilerin insanca yaşaması için ve Pütürge’den insanların göç etmemsi için acilen çözümler üretilmelidir. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım İYİ Parti Pütürge İlçe Başkanı Ramazan Karakaya başkanımla ve diğer siyasi ilçe başkanlarımla bir araya gelerek Pütürge’miz için yapmamız gereken ne varsa yapmaya çalışacağız. Burada bizi sıcak bir şekilde karşılayan Başkanım Ramazan Karakaya ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Kendilerine başaraılar diliyorum. Her birimizin gayesi Pütürge’mize hizmet içindir. Partilerimiz farklı olsa bile yolumuz Aynı. Hepimizin yolu ve amacı ilçemize ve memleketimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Partiler sadece aracıdır.Önemli Pütürge’mizin çıkarıdırır. Hepimizin ortak paydası Pütürge’dir dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.