DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ, YENİ YILIN İLK OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ, YENİ YILIN İLK OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI
02.01.2019
187
A+
A-

Battalgazi Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddelerinin yanı sıra Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı.

Battalgazi Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk toplantısı olan Ocak ayı olağan toplantını yaptı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında yapılan toplantı, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda, ilk olarak imar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. İmar ile ilgili gündem maddelerinden bazıları oy birliği ile kabul edilirken, bazıları da ertelendi.

Battalgazi Belediye Meclisi, imar ile ilgili gündem maddelerinin ardından sözleşmeli personel ücretinin belirlenmesi, geçici işçi vizelerinin belirlenmesi, norm kadro derece değişikliği ve meclis üyeleri huzur hakkının belirlenmesi ile ilgili gündem maddelerini görüştü. Her 4 gündem maddesi de ayrı ayrı oylanarak oybirliği ile kabul edildi. Toplantıda, zabıta memurlarına verilecek olan aylık maktu fazla çalışma ücretinin belirlenmesi ile ilgili gündem maddesi ise, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda, son olarak Battalgazi Belediye Meclisi Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, Denetim Komisyonu üyeliğine Abuzer Altın, Osman Şaşa, Cumhur Şahaplıoğlu ve Abdurrahman Kızıl seçildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını 6 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.