DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BATTALGAZİ BELEDİYESİ, CAMİLERİN TEMİZLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESİ, CAMİLERİN TEMİZLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
05.08.2019
155
A+
A-

Battalgazi Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla camilerde yaptığı periyodik temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için ilçe genelinde bulunan camilerin temizliğini sürdüren Battalgazi Belediyesi, bu kapsamda Battalgazi Miralay Şah Ali Bey Camii’nde genel bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Camilerin temizliğine büyük önem veren Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan camilerin periyodik temizliğini yapmaya devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi camilerde yapılan temizlik çalışmalarına ağırlık veren Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’nde bulunan Battalgazi Miralay Şah Ali Bey Camii’nin temizliği gerçekleştirdi. Battalgazi Miralay Şah Ali Bey Camii İmamı Osman Sığırcı, verilen hizmetten dolayı Battalgazi belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ederek, “Bayram öncesi camimizin genel boya ve badana, temizlik ihtiyaçları vardı, onları yaptık. Genel temizlik içinde Battalgazi Belediyemiz tarafından temizlik ekibini istedik. Allah razı olsun, onlarda Bayram öncesi bizleri kırmayarak ekiplerini gönderdiler. Camimizin genel olarak temiz bir görün alamsı için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Belediye Başkanımız ve temizlik işlerine çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.