DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP )Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Yönetiminden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

BBP )Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Yönetiminden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret
11.06.2018
153
A+
A-

Altunkaya, Anadolu Basın Birliğinin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

(BBP )Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Yönetiminden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Altunkaya, Anadolu Basın Birliğinin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

(BBP) Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ettiler.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaretinde Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ’a Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti.

Başkan Altunkaya, Anadolu Basın Birliği Derneğinin Malatya’da yaptıkları çalışmalarını yekinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz dedi. Basın bizim için çok önemlidir ve bizler yönetim kurulu olarak her zaman değer veriyoruz. Altunkaya, konuşmasından bizler Büyük Birlik Partisi olarak Malatya’da seçim çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin Malatya’mıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini cenabı Allahtan diliyoruz. 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerin, Malatya’mız ve Ülkemiz için çok önemli olduğunu dile getirdi. Başkan Altunkaya, Malatyalı hemşerilerimizin oylarını kullanmak için mutlaka sandık başına gitmeleri ve oylarını kullanmasını istiyoruz. Bu seçim ülkemiz için büyük bir önem taşımaktadır.

Başkan Altunkaya, Büyük Birlik Partisi olarak AK Partiyle birlikte ittifak içinde olduğumuzu ve AK Partiyle birlikte seçimlere gireceklerini dile getiren Altunkaya, 24 Haziranda yapılacak seçimler Malatya’mıza ve Ülkemize Hayırlı olur dedi. Altunkaya,  Tüm Hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, kazasız ve belasız bir bayram diliyorum. Büyüklerimin ellerinden, küçükleriminde gözlerinden öpüyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, (BBP) Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, MKYK Üyesi Ensari Aladağ, İlçe Başkan Yardımcısı Hamit Levent ve yönetim kurulu üyesi Oktay Altunkaya’ya Derneğimize yaptıkları ziyaretlerden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Bizler basın olarak tüm partilerimize eşit şekilde destek olmaya çalışıyoruz. Bugün Derneğimize ziyarette bulunan Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe yönetimi, bizlere Türk Bayrağı ve kuranı kerim hediye ettiler. Bu hediye bizim için çok önemli ve paha biçilmez bir değer taşıdığını dile getiren başkan Dağ, Bizler her zaman Bayrağımıza, Ezanımıza, Kuranımıza ve Ülkemize sahip çıktık ve bundan sonrada sahip çıkmaya devam edeceğiz dedi.

Bizler hep birlikte Ülkemize sahip çıkmalıyız. 24 Haziranda yapılacak cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri Malatya’mıza ve Ülkemize inşallah hayırlı olur. (BBP) Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya ve yönetim kuruluna derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Kaynak :Malatya birlik Gazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.