Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP DİYARBAKIR’DA BAŞKAN AKIN’İLE GÜVEN TAZELEDİ

BBP DİYARBAKIR’DA BAŞKAN AKIN’İLE GÜVEN TAZELEDİ
19.09.2020
910
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı 2. Olağan İl kongresini bugün 19.09.2020 tarihinde gerçekleştirdi. Kongre, öncelikle şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlere Saygı Duruşu’nda bulunarak başladı. Daha sonra İstiklal Marşı okundu.
Akabinde güven tazeleyerek İl Başkanlığına yeniden seçilen Recep Akın gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Recep Akın yaptığı konuşmada, “Birbirinden değerli arkadaşlarımızla iyi bir yönetim kurulu oluşturduk. Gayemiz, ülkemize, devletimize, milletimize ve şehrimize güzel hizmetler yapabilmektir. Bizi, bu göreve layık gören kıymetli delegelerimize teşriflerinden ve bizleri tercihlerinden dolayı teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Allah bizleri vatan için, bayrak için, millet için çıktığımız bu yolda mahcup etmesin. Hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.