Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP DİYARBAKIR’DA REKORA İMZA ATMAYA KARARLI

BBP DİYARBAKIR’DA REKORA İMZA ATMAYA KARARLI
02.02.2021
1.235
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Diyarbakır da oldukca iddialı. Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanı Recep AKIN Diyarbakır halkının son zamanlarda Partimize teveccühü gözle görülür bir şekilde arttı dedi.

Başkan AKIN Parti olarak Diyarbakırın problemlerini çok iyi biliyoruz ve bu problemlerin çözümü noktasındaki projeler ile saha çalışmalarımız devam edecek dedi.

Başkan Akın şöyle devam etti.

02 Şubat 2021 Tarihinde ; Diyarbakır Büyük Birlik Partisine katılım sağlayan Diyarbakırımızın esnaflarindan 2017-2020 tarihlerinde mhp Diyarbakır kayapınar ilçe başkan Yrd. 27.donem milletvekili adayı ve 2020-02.02.2021Tarihin’ de mhp il yönetim kurulu üyeliği yapan İbrahim AYTULUN ve beraberindeki heyet ülkemizin ve milletimizin birliği ve bütünlüğü ,temiz ve dürüst siyaset için Büyük Birlik Partimize katılım sağlamıştır. kendisine ve beraberindeki heyete Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı olarak başta ülkemiz ve milletimiz sonra partimiz adına hayırlı olmasını yüce ALLAH’ tan (C.C) diliyorum.

 

Yine önceki günlerde Partimize katılan 99-2003 tarihine kadar mhp İl başkan Yrd yapan Şeyhmus HAZAR, 2018-2020 İlçe Yönetimi 2020-2021 şubat 2 a kadar İl yönetimi görevinde bulunan Tekin AYTULUN ve beraberindeki partililerle, Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına katılım sağlamıştır.

 

Büyük Birlik Partisi

Diyarbakır İl Başkanı

Recep AKIN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.