Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ MALATYA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ MALATYA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI
24.02.2019
361
A+
A-

Destici, İlçe Başkan Adaylarını Tanıttı

BBP Genel Başkanı Destici, ilçe başkan aday tanıtımı kapsamında Malatya’ya geldi. Türkiye’deki tarımdan, enflasyon, sanayi, ekonomi, emeklilik gibi bir çok konuya temas eden Destici, seçimlerde Malatya’da büyük bir desteğin geleceğini belirterek, “İnşallah önümüzdeki seçimlerde Malatya’nın bu alanda temsil rekorunu kıracağını ve en az 5 ilçede seçimi göğüsleyeceğine yürekten inanıyorum.” dedi

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, ilçe başkan aday tanıtımları kapsamında Malatya’ya geldi. Battalgazi Belediye toplantı salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Destici’nin yanı sıra il teşkilatı, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Destici açıklamasında, “31 Martta seçimlerinde gördüğümüz hava adeta 94 ve 99 yıllarında Malatya’da güçlü bir BBP rüzgârı esmişti, o dönemde 3 ilçe belediyesi alınmıştı. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Malatya’nın bu alanda temsil rekorunu kıracağını ve en az 5 ilçede seçimi göğüsleyeceğine yürekten inanıyorum. Bizler var gücümüzle ilçe belediye başkan adaylarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Darende’de, Kale’de sonuç almak istiyorsak oradaki arkadaşlarımızın mutlaka her bir adayımıza var güçleri ile destek vermeleri gerekir. Bu yerel seçimlere özümüz millet, sözümüz hizmet sloganıyla hazırlanıyoruz. Bu seçim sürecinde ipi göğüsleyip kazandıklarında biz de Ankara’da gerekli yatırımlar konusunda elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bu seçim son dönemde yaşanmış olaylardan dolayı sanki genel seçim havası şeklinde seçimlere hazırlanıyoruz. Bunun da sebebi Türkiye 16 Nisan’da yeni bir sisteme geçti ve yeni bir sistemle yönetilmeye başlıyor. 16 Nisan’da olduğu gibi 24 Haziran’da da Ak Parti, MHP ve BBP Cumhur İttifakı ile birlikte hareket etti” ifadesini kullandı.

“ÖNCELİĞİMİZ DEVLETİN BEKASI”

“Önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde önceliğimiz devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali için yola çıktık” diyen Destici açıklamalarının devamında, “Biz 16 Nisan’da 24 Haziran’da ne dediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Bunu söylerken kuru bir hamaset olsun diye söylemiyoruz. 15 Temmuz Darbe teşebbüsünü tüm şiddetiyle yaşamış ve bunu çok acı bir şekilde tecrübe etmiş milletimizin temsilcileri olarak ifade ediyoruz. Hemen yanı başımızda Suriye’de Irak’ta, Afganistan’da, Yemen’de yaşananları göz önüne alıp oralardan büyük dersler çıkarmamız gerektiğinin altını vurguluyoruz. Hemen Suriye’nin kuzeyinde PKK/PYD/YPG adıyla ABD’nin şemsiyesi altında kalıcı hale gelmek için büyük bir çalışma yürütülüyor. Ve ABD ile İsrail buna tam destek veriyor. Oralarda terör örgütlerini kalıcı hale getirmeye, kantonlar ve daha sonrasında ise bir devlete dönüştürmeyi hedefliyorlar. Türkiye elbette bu tehlikeyi gördü. Zaten 15 Temmuz hain darbe girişiminin de bir ayağı buydu. ABD’nin kurguladığı bir plan bu coğrafyada uygulanmaya çalışılıyor. Türkiye ağır bir darbe çıkmış olmasına rağmen hemen darbeden birkaç ay sonra Fırat Kalkanı Harekâtını gerçekleştirdi, şayet orada geç kalınmış olsaydı telafisi mümkün olmayan süreçlerle Türkiye ve kardeş coğrafyamız karşı karşıya kalacaktı” şeklinde konuştu.

Destici açıklamalarında Türkiye’de tarım, sanayi, ekonomi, istihdam, EYT, Enflasyon gibi konulara da değindi. Üretim yapan tüm sanayicilerin, çiftçilerin, Kobilerin devlet tarafından sonuna kadar desteklenmesi gerektiğini belirtti. Destici konuşmalarının ardından ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Yeşilyut Belediye başkan Adayı Ercan Altunkaya,Battalgazi Belediye Başkan Adayı Said YOLDAŞ
BBP’den Arapgir Belediye Başkan adayı İbrahim Yurtsever, Arguvan Belediye Başkan adayı Ülkü Sabaner, Darende Belediye Başkan adayı Hamit Demir, Doğanşehir Belediye Başkan adayı Ahmet ORMANCI,Hekimhan Belediye Başkan adayı Can Demir, Kale Belediye Başkan adayı Nizamettin Fırat, Kuluncak Ali Arslan aday olarak gösterildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.