DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP İL BAŞKANI ULUTAŞ TAN SAADET PARTİSİNE SERT TEPKİ.

26.01.2019
109
A+
A-

BBP Malatya İl Başkanı Alirıza ulutaş Saadet Partisi Malatya il teşkilatının yapmış olduğu BBP ninde Yerel seçimlerde Cumhur ittifakında olduklarını dile getiren açıklamada ki rahatsızlığını dile getirip.
Malatya da Büyük Birlik Partisinin il, tüm ilçe ve beldelerde eksiksiz olarak kendi adayları ve amblemi ile iddialı bir şekilde seçimlere gireceklerini ifade edip.Bu hususla alakalı olarak parti yönetimi ve ilçe teşkilatlarımız ile berber yürütmekte olduğumuz çalışmaların devam ettiğini söyledi. Aynı zamanda Malatya da olduğu gibi başka yerlerdede saadet partisinin kimlerle nasıl nerde ittifak halinde olduğunu zaten herkes görüyor. Siyaset te hiçbir siyasi parti BBP si gibi memleket sevdası yolunda ağır bedeller ödememiştir. Ülkenin İlimizin bekası için de her zaman olduğu gibi şimdide taşın altına elimizi koymasını bilir tüm bedelleri ödemeye hazır olduğumuzuda söylemekten çekinmeyiz.
Saadet Partisi Malatya il teşkilatının yapmış olduğu talihsiz ve metanetsiz bu açıklamayı şiddet le kınıyorum dedi.

BBP MALATYA İL BAŞKANI

Alirıza ulutaş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.