DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bbp Malatya Battalgazi kadın kolları başkanı Gülnur Doğu’dan sosyal tepki. 

Bbp Malatya Battalgazi kadın kolları başkanı Gülnur Doğu’dan sosyal tepki. 
30.06.2018
283
A+
A-

Bbp Malatya Battalgazi kadın kolları başkanı Gülnur Doğu’dan sosyal tepki.

Hemen hergün bir küçük çocuğun kaçırılması, tecavüz edilip katledilmesi olayı ile karşılaşmaktayız. Bu iğrenç olaylar karşısında yer yarılsada yerin dibine girsek, dünya yıkılsın kıyamet kopsun gibi ifadeleri hepimiz söylüyoruz… Ama iki gün sonrasında herşey unutuluyor… Ta ki yeni bir vukuat yaşanılana kadar. Bugün caydırıcı cezaların olmaması AB Birliği uyum yasalarının bizim görünürde olan ama olmayan hukuk sistemimizi kilitlemiş olması durumu daha da karmaşık hale getirmektedir.
Biz BBP olarak teröre ve böyle sapıklıklara karşı tek çözümün idam olduğunu hep yüksek tonda haykırdık.. Bugün bu hastalıklı mahlukların yaptığı katliam sonrası hayatta kalmaları tamamen oksijen israfıdır. Bu fiili işleyen mahlukun en ağır şekilde katli vaciptir. Gerek terör suçlarında gerekse cinsel istismar suçlarında kanunların yetersizliği hemen hemen hergün bu olayları karşımıza çıkarmaktadır. Bizler çocukluğumuzu sokaklarda koşarak oynayarak geçiren bir nesil olarak, çocuklarımızı dört duvar arasına mahkum etmek istemiyoruz. Artık insanların bir çocuğun başını okşarsak yanlış anlaşılırmıyızlarla yaşadığı bir toplum olduk. Bu millet 16 yıldır gerek sandıkta, 15 Temmuzda da olduğu gibi meydanlarda üzerine düşeni yapmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ilk Devlet Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan dan terör ve istismar suçlarına karşı idamın uygulaması için gerekli adımları atmasını beklemekteyiz. Ve bu yeni dönemde öncelikle bir Ana ve BBP mensubu olarak İdam yasasının tekrar getirilmesi için partimle beraber elimizden geleni ardımıza koymayacağız ve bu işin peşini bırakmayacağız….

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.