Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP MALATYA Milletvekili aday adayı,Gülnur Doğu dan açıklama

BBP MALATYA Milletvekili aday adayı,Gülnur Doğu dan açıklama
15.05.2018
452
A+
A-

BBP MALATYA Battalgazi ilçe kadın kolları başkanı ve BBP MALATYA Milletvekili aday adayı Gülnur Obuz Doğu BBP’NİN Genel Merkez’de yapılan genişletilmiş istişare toplantısı ile ilgili bilgileri paylaştı. Milletvekili aday adayı Doğu şunları ekledi.
“TBMM’DE TEMSİLDE ADALET YERİNE GELECEK”

Büyük Birlik Partisinin kurulduğu günden bu yana Türkiye’yi bu köhne sistemden kurtaracağını her fırsatta dile getirdiğini hatırlatan Doğu, partimizin sistem değişikliği paketine “evet” dediğini aktardı.

Daha sonra ise uyum yasası paketinin gündeme geldiğini belirten Doğu  Genel Başkanımız Destici, nin”Uyum yasası paketine karşı çıkanlar bugün dört elle sarılıp ‘millet ittifakı’ adını verdikleri karma ve karışık ittifakı nasıl da oluşturdular? Demek ki bu değişiklik, yasa olumluymuş. Önümüzdeki seçimlerden sonra yasa değişikliğinin sonucu olarak, 16 Nisan referandumundaki anayasa değişikliğinin bir sonucu olarak yürütme istikrara kavuşacak, istikrarsızlıkla karşı karşıya kalmayacak. TBMM’de de temsilde adalet yerine gelecek. Belki de 80 darbesinden sonra TBMM temsilde adaletin en fazla gerçekleştiği bir dönemi yaşayacak.” değerlendirmesinde bulundu.

Seçim güvenliğiyle ilgili bazı düzenlemelere itiraz edildiğini kaydeden sayın Doğu, terör örgütünün sandıklara müdahale etmesinin önüne geçecek, Doğu ve Güneydoğu’da terörün etkisinin olduğu yerlerde sandıkların birleştirilmesine karşı çıkılmasını anlayamadıklarını vurguladı.Ve

Genel Başkanımız Mustafa Destici, sözlerini şöyle sürdürdüğünü ilave etti.

“PKK karşı çıksa anlarız, onun HDP’si DBP’si başka türevleri karşı çıksa anlarız. Ama ana muhalefet partisi ve onun arkasından gidenler buna niye karşı çıkıyor, onu anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz. Acaba aralarında gizli bir anlaşma mı var diye aklımıza getirmekten kendimizi alamıyoruz. İnşallah böyle bir şey yoktur diye ümit ediyoruz. Ama özellikle cumhurbaşkanlığı seçimlerini ikinci tura bırakma hesabını yaparak, ikinci turda HDP’nin oyunu da peşinen kendi taraflarında görenlerin bu gizli pazarlığın içinde olabileceği ihtimalini de asla gözden kaçırmamız gerektiğinin de altını çiziyorum.”

“VERDİĞİNİZ KARARIN ARKASINDA SONUNA KADAR DİMDİK DURMAK GEREKİR”

Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı’nı doğru bulduğumuzu anlatan Genel Başkanımız Destici, ilk günkü kararlılıklarının 24 Haziran seçimlerine kadar devam edeceğini, yeni sistemin Türkiye’de uygulamaya geçmesi sürecinde de yer alacağımızı kaydetti.

Bazılarının camiaları içinde fitne çıkarmaya çalıştığını ifade eden Genel Başkanımız Destici, Büyük Birlik Partisinin milletvekilliği için Cumhur İttifakı’na “evet” dediğine ilişkin iddialara, “Eğer biz sadece milletvekilliği için buna evet dediysek, başka yerlerden de bize milletvekilliğiyle ilgili teklifler yapıldı. Burada mesele milletvekilliği meselesi değildir. Mesele devletin bekası, vatanın birliği milletin dirliği meselesidir. Bazıları hala bunu anlayabilmiş değildir.” yanıtını Verdi.

Genel mermer de yapılan isyişare toplantısı na BBP MALATYA İl başkanı Alirıza Ulutaş millet vekil adayaadayları Abdullah Daşkıran, Gülnur Obuz Doğu, Candemir  Demir  ve Mustafa Demir katılım sağladı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.