DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Belediye Temizlik Ekipleri Merkezde Kar Temizliğini Aralıksız Sürdürüyor

Belediye Temizlik Ekipleri Merkezde Kar Temizliğini Aralıksız Sürdürüyor
28.01.2022
98
A+
A-

Malatya genelinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehir merkezindeki çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Özellikle toplu taşıma araçları tarafından kullanılan ana arterlerin kardan temizlenmesi ve vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarına yoğunluk veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürmekteler.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İsmetpaşa Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, özverili bir şekilde çalışan personellere bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Mahalle Muhtarlarından Başkan Gürkan’a teşekkür

Büyükşehir Belediyesinin 7/24 yanlarında olduğunu belirten Ataköy Mahalle Muhtarı Elif Gemici, “Büyükşehir Belediyesi 7/24 yanımızda. Zor bir dönemden geçmekteyiz. Yoğun bir kar yağışı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Şu anda ekipler İsmetpaşa caddemizde çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

Kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin mahallelerinde çalışma başlattıklarını belirten Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiye Şahin, “Kar yağdığından beri çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a hiç kimse yapmıyor, çalışmıyor demesin biz sahadayız gözümüzle görüyoruz. Mükemmel bir insan yanımızda olduğu için değil Başkanımızı yıllardır tanıyoruz. Böyle bir insanın Büyükşehir Belediye Başkanı olması bize büyük bir onur ve gurur veriyor. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Hizmetten yana hiçbir sıkıntı yok. Kar yağdığı andan itibaren hiçbir sıkıntı yaşamadık. Büyükşehir Belediyesi’nin çok yardımını aldık. Başkanıma ve bütün ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin bütün birimleriyle sahada olduğunu belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Bütün birimlerimiz şu anda sahada. MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığımız, Fen İşleri, iştiraklerimiz ile bütün birimlerimiz sahada. Malatya’nın her yerinde son 10 günden beri sürekli kar yağıyor. 53 yıldır yağmayan kar bu dönemde yağdı.

Özellikle bu yıl çiftçilerimizin yüzü gülecek, yer altı sularımız artacak. Kar temizleme çalışmalarına bütün birimlerimizin iştirak etmesi aynı zamanda Belediyemizde kurumsal bir kimliğin aidiyet olgusunun ne denli öne çıktığının en temel göstergesidir. Çalışmalarımızı büyük bir titizlikle devam edecektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.