Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BÖLGEMİZİ DAHA FAZLA GELİŞTİRMEK VE BÜYÜTMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

BÖLGEMİZİ DAHA FAZLA GELİŞTİRMEK VE BÜYÜTMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
17.04.2019
134
A+
A-

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ VE AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÇINAR’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
“El Birliği ile Yeşilyurt’umuzu Daha Fazla Geliştirip Büyüteceğiz”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkçi’nin yanı sıra AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır ve Hakan Kâhtalı, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
“BÖLGEMİZİ DAHA FAZLA GELİŞTİRMEK VE BÜYÜTMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ AK Parti Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İl Teşkilatımızın kıymetli üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte çok yoğun bir seçim dönemi yaşadık. Yeşilyurt’ta gitmediğimiz mahalle, kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız tek bir hemşerimiz bırakmadık. Seçimlerin sonucunda kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ve destekleriyle büyük bir oy farkıyla Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilmenin yanı sıra AK Partinin oylarını yükseltmenin onurunu yaşıyoruz.Hemşerilerimiz bundan sonra ki beş yıl için bizlere Yeşilyurt Belediye Başkanlığı gibi ulvi bir görevi layık gördüler.2014 yılından beri Yeşilyurt’u gerek alt ve üst yapı yatırımları gerekse de sosyal, kültürel, eğitim, sportif, temizlik ve çevresel projelerimizle geliştirdik ve büyüttük.Geride bıraktığımız dönemde yakaladığımız başarı grafiğini inşallah yeni dönemde sürdürmek adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.Kadim bir medeniyet kültürüne sahip, her alanda büyüyen Yeşilyurt’a katma değer katacak yeni yatırımlarımızı bu dönemde hayata geçirip, geleceğe daha mutlu ve güzel, modern, yaşam düzeyi daha yüksek bir Yeşilyurt emanet etmeyi hedefliyoruz. Bizler gerek Milletvekillerimiz, gerekse de İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte çok uyumlu, verimli ve güzel çalışmaların altına imza attık. İnşallah yeni dönemde de bu güzel birlikteliği devam ettirip ülkemize, kentimize ve ilçemize daha güzel yatırımların gelmesi için çaba sarf edeceğiz. Seçimlerde bize inanan ve güvenen hemşerilerimizin bu teveccühüne layık olabilmek adına ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ ile ‘ Memleket İşi Gönül İşidir’ anlayışından aldığımız güç ve kuvvetle birlikte, toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek eşit ve tarafsız hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Tek amacımız; bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar ve ‘Gönül Belediyeciliği’ temalı sosyal sorumluluk projelerimizle Yeşilyurt’u daha fazla geliştirmek ve kalkındırmaktır. Ankara’da bizleri en iyi şekilde temsil eden Milletvekillerimizin destekleri, İl ve İlçe Teşkilatımızla uyumlu çalışmalarımızı sürdürüp kentimize ve ilçemize yeni yatırımların kazandırılması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize oy veren ve oy vermeyen tüm vatandaşlarımızın Belediye Başkanı olarak bölgemize daha fazla katkı yapmanın çabasını yeni dönemde de sürdüreceğiz ” diye konuştu.
“BAŞKANIMIZIN TECRÜBESİYLE BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUZ”


Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönemde çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inandığını ifade eden AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, “ Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Çınar Başkanımız hem belediyecilik hem de Başkanlık tecrübesiyle birlikte başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz ve yeni görevinde kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz. Cenab-ı Allah yardımcısı olsun. Oldukça yoğun geçen seçim döneminden sonra bütün yorgunluğumuzu unutturan güzel bir oy oranıyla Belediye Başkanlığına seçilmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Başkanımız ve ekibi vatandaşlarımızın bu teveccühüne layık olacak güzel hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum.” dedi.
“İŞİN EHLİ OLAN BİR BELEDİYE BAŞKANINA SAHİBİZ”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde üstün başarılar dileyen AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, “ Kıymetli Başkanımız gerek daha önceki görevlerinde edindiği tecrübesi gerekse de Yüksek İnşaat Mühendisi olması münasebetiyle bu işin ehli olan bir Belediye Başkanımızdır. Malatya’nın en hızlı gelişen bölgesi olan Yeşilyurt, yoğun göç almasına rağmen geride bıraktığımız dönemde ki gerek alt ve üst yapı gerekse de sosyal ve kültürel belediyecilik alanında ki güzel hizmetler neticesinde gelişimini her geçen gün sürdürmektedir. Bundan sonra ki süreçte bu bölgemiz gelişim sürecini devam ettirecektir. Bugüne kadar ki başarılı hizmetler neticesinde Yeşilyurt’ta ikamet eden kıymetli hemşerilerimiz seçimlerde büyük bir teveccüh göstererek büyük bir oy oranıyla Mehmet Çınar Başkanımızı Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçtiler. Gerek biz Milletvekilleri olarak gerekse de İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte Sayın Başkanımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağız” diye konuştu.
“YEŞİLYURT’UMUZ YENİ DÖNEMDE DAHA FAZLA GELİŞİP, BÜYÜYECEKTİR”
Yeşilyurt’un yeni dönemde hayata geçecek yatırımlarla Türkiye’de sayılı ilçeler arasında yer alacağını dile getiren AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise, “ 31 Mart seçimlerinde AK Partimize ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Çınar’a verdikleri desteklerden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeşilyurt’un son yıllarda hızla geliştiğini, modernleştiğini ve kalkındığını görmekteyiz. Belediyecilik hizmetlerinin kentin gelişiminde çok büyük etken olduğunu biliyoruz. Yeşilyurt Belediyemizin son yıllarda yapmış olduğu çok güzel hizmetler ve çalışmalarla birlikte yeni dönemde de bu bölgemiz daha fazla gelişip, büyüyecektir. Belediye Başkanımızın tecrübesi ve deneyimleriyle birlikte daha güzel hizmetlerle Yeşilyurt, Türkiye’de sayılı ilçelerden biri haline geleceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
“ÇINAR BAŞKANIMIZ VİZYON VE MİSYONUYLA İLÇEMİZE ÖNEMLİ DEĞERLER KATACAKTIR”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarı dileklerini paylaştıktan sonra yaptığı konuşmada “ Öncelikle Yeşilyurt’ta yaşayan tüm hemşerilerimize seçimlerde AK Partimize, Cumhur İttifakına ve Belediye Başkanımıza verdikleri destekler ve gösterdikleri teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Milletvekilleri olarak Malatya’ya, Yeşilyurt’a yapılacak tüm hizmetlerde AK Parti ailesi olarak her bir ferdimiz milletimize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Malatya’nın değişen ve gelişen bölgesi Yeşilyurt’umuz, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar ve ekibinin hayata geçireceği yeni projeler ve yatırımlarla kalkınma sürecini sürdürecektir, buna canı gönülden inanıyoruz. Sayın Başkanımız vizyon ve misyonuyla Yeşilyurt’umuza çok önemli değerler katacaktır. Bizlerde Ankara’da Hükümetimiz nezdinde Malatya’mız için Yeşilyurt’umuz için gerekli destekleri vereceğiz” dedi.
“BELEDİYE BAŞKANIMIZ YEŞİLYURT KİMLİĞİNE YAKIŞAN HİZMETLERİNE DEVAM EDECEKTİR”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ise, “ Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a öncelikle yeni dönem için başarılar diliyorum. Türkiye geneline baktığımız zaman Cumhur İttifakı ve AK Parti yerelde oylarını artırarak yoluna devam ettiğini görmekteyiz. Malatya’da Büyükşehrimiz başta olmak üzere Yeşilyurt’umuzda ve Battalgazi’mizde çok ciddi oy alarak Belediye Başkan Adaylarımız göreve seçildiler.Mehmet Çınar Başkanımızı Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçen tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.Yeşilyurt bizim büyüyen bir sevdamız, gelişen yüzümüzdür.İnşallah Malatya’nın parlayan yüzü olacaktır.Başkanımız inşallah kadim Yeşilyurt’umuzu, Barguzu’muzu, Şahnahanı’mızı, Topsöğüdümüzü, Gündüzbey’imizi, Yakınca’mızı ve tüm yerleşim alanlarımızı bir bütün olarak ve her birinin geleneklerini de dikkate alarak Yeşilyurt kimliğine yakışan güzel hizmetlerini sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. “ dedi.
Ziyaret, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.