DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BORAN-TOYGAR GRUP YOLUNU GENİŞLETİYOR

BORAN-TOYGAR GRUP YOLUNU GENİŞLETİYOR
16.05.2018
257
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Eski Malatya bölgesinde Boran ve Toygar Mahallelerinin ulaşımını sağlayan grup yolunda genişletme ve stabilize çalışmaları yapıyor. Doğu Kolektör Hattı ve kanalizasyon çalışmaları sonucu bozulan 2 kilometrelik grup yolu, altyapı çalışmalarının ardından standartlara uygun hale getiriliyor.

 

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte grup yolunda incelemelerde bulunup, bölge sakinleriyle görüştü. Geziye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen ile bazı şube müdürleri ve muhtarlar da katıldı.

 

 

Muhtar Sayın: Ulaşım daha rahat yapılacak

 

 

 

Eski Malatya bölgesinde güzel çalışmalar yapıldığını belirten Alacakapı Mahallesi Muhtarı Nafiz Sayın, “Başkanımın Malatya ve Battalgazi için güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Eski Malatya bölgemizde bu güzel çalışmalardan bir tanesi yapılıyor. Boran ve Toygar Mahallelerimizin ulaşımını sağlayan yolumuz genişletiliyor. Çok dar olan yolumuzda genişletme çalışmaları bittiğinde ulaşım daha rahat bir şekilde yapılacak.” dedi.

 

Başkan Polat: Önemli yol çalışmaları yapıyoruz

 

 

 

Eski Malatya bölgesinde Büyükşehir Belediyesinin önemli yol çalışmaları yaptığını ve bunların birçoğunun bittiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bölgede Ahmet Yesevi Caddesi, Yarımcahan yolu, Meydanbaşı Caddesi ve Osman Ateş Caddelerinde sıcak asfalt çalışmaları; Kervansaray, Ulu Camii çevrelerinde parke taşı tamiri; bazı sokaklarda ise düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirterek,  bölgenin en önemli yollarından biri olan Eski Malatya-Baraj yolunda ise genişletme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

 

 

2 kilometre uzunluğundaki Boran-Toygar yolunda keskin virajların genişletme çalışmalarıyla ortadan kaldırılacağını belirten Polat, “Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız yol çalışmalarına büyük destek veriyor. Bahçe terklerinin yapılması için muhtarlarımız da gayret sarf ediyorlar. Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizin eksiklerini, sıkıntılarını gidermek bizim görevimiz. Grup yolumuzda Doğu Kolektör Hattı ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı. Yolumuz tahrip olunca biz de genişletmeyle birleştirip daha kaliteli bir çalışma yapalım dedik. Stabilize çalışmalarının sonunda grup yolumuzu sıcak asfalt ile kaplayacağız. Malatya’mızın dertlerini, sıkıntılarını bizimle birlikte omuz omuza vererek çözmeye çalışan Milletvekilimiz Mustafa Şahin de bugün bizi yalnız bırakmadı, kendisine teşekkür ediyorum. Milletimize daha fazla nasıl hizmet veririz onun gayreti içerisindeyiz. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Şahin’den Başkan Polat’a teşekkür

 

 

 

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise yaptığı açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat göreve başlamasıyla birlikte sahaya inmiş durumda. Eski Malatya bölgemizde Meydanbaşı, Karahan ve Alacakapı Mahallelerimizin olduğu bölgelerde önemli işler yapıldı. Boran-Toygar yolumuzda da vatandaşlarımız yol terklerini yapmış. Büyükşehir Belediyemiz ise yolu genişleterek, istinat duvarları yapıyor. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden güzel bir iş ortaya çıkarılıyor. Bu güzelliğin ortaya çıkarılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

  • BORAN-TOYGAR GRUP YOLU GENİŞLETİYOR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.