DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bu Güzel Ülkemize Sahip Çıkmalıyız

Bu Güzel Ülkemize Sahip Çıkmalıyız
15.07.2021
206
A+
A-

 

Bu Ülkenin Güzel İnsanları, Geliniz Bu 15 Temmuz Darbe Girişini Unutmamalıyız Ve Hep Birlikte Birlik İçinde Olalım. Bu Ülkenin İnsanları Her Zaman Ülkesine, Bayrağına, Kuranına Ve Ezanına Sahip Çıkmıştır Ve Çıkmaya Davam Edecektir.

 

Bizler her zaman birlik içinde olduk ve bundan sonrada birlik içinde olacağız ve olmalıyız. Bizler Ülke olarak ne zaman birlik içinde olduğumuzda daha güçlü ve daha iyi oluyoruz. İşte bu birliğimizi dış güçler istemiyorlar. Bizde deriz ki inadına birlik içinde olacağız. Malazgirt Meydan Savaşı’nda Alparslan ve ordusunu, İstanbul’un Fethi’nde Fatih Sultan Mehmet Han ve yeniçerilerini, Çanakkale Savaşı ve İstiklal Savaşı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve askerlerini zafere taşıyan şehadet ve gaza ruhudur.

 

Yıllardır etnik köken üzerinden bölücü terör örgütünü kullanarak fitne ateşini yakan, milletimizin birlik ve beraberliğini zafiyete uğratarak yok etmek isteyen uluslararası güçlere ve onun piyonlarına karşı, polisimizin, jandarmamızın, askerimizin ve milletimizin verdiği kahramanca mücadele de başarılı olmuştur ve Türk Milleti her zaman ayaktadır ve ayakta kalacaktır. İşte 15 Temmuzda hep birlikte gördük ve FETÖ terör örgütü vasıtasıyla 15 Temmuz’da neler yaptıkların hep birlikte gördük ve görmeye devam ediyoruz.

 

15 Temmuzda yapılan darbe girişi nedeniyle ise, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi caddeleri, meydanları dolduran Malatya insanı vatanını işgal altına almaya niyetlenen hainlere karşı Devletine, Demokrasisine, İradesine ve bu iradeyi temsil eden Devletine ve Liderine sahip çıkmıştır.

 

Milletimizin üzerine bomba yağdırmak için kalkacak olan uçakların havalanmasına, vatandaşlarımızın üzerine ateş kusmak için yürütülen tanklara izin vermedi ve vermeyeceklerdir artık o eski Türkiye yoktur ve yeni Türkiye vardır ve her zaman var olacaktır. Malatya, geceler boyu süren Demokrasi Nöbetlerinde, milli iradenin sesi ve direniş gücü oldu. Vatan, Millet, Bayrak, Din, Ezan, Namus, İzzet ve Şeref için, Türkiye’nin ve Türk Milletinin yücelmesi için, Atalarımızın ve Şehitlerimizin bizlere miras bıraktığı kutsal değerlere sahip çıkmalıyız. Ve bizim gidecek başka bir vatanımız ve yerimiz yoktur ve zaten olmaz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.