DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİ İLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEDİR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİ İLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEDİR
24.12.2018
135
A+
A-

Başkan Polat MOTAŞ ve BELSOS’u ziyaret etti
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİ İLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEDİR

Başkan Polat, “MOTAŞ personelimiz her daim halkla iç içe olan, halk memnuniyetini önemseyerek hizmet üreten bir kurumumuzdur. Bizlerin birinci önceliği her zaman halk memnuniyeti olmalı çalışmalarımızda buna önem vermeliyiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MOTAŞ ve BELSOS Genel Müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanlarla sohbet edip, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Başkan Polat: MOTAŞ halk memnuniyetini önemseyen bir kurumumuz
İlk olarak MOTAŞ’ı ziyaret eden Başkan Polat, “Belediyeler hizmet makamlarıdır. Amacımız milletimize ve Malatya’mıza en güzel hizmeti sunmaktır. MOTAŞ personelimiz her daim halkla iç içe olan, halk memnuniyetini önemseyerek hizmet üreten bir kurumumuzdur. Malatya Büyükşehir Belediyesi iştirakleri ile birlikte çok güçlü ve büyük bir ailedir. Bu ailenin bir ferdi olmaktan büyük onur duymalıyız” şeklinde konuştu.
Tamgacı: Malatya’ya özveri ile hizmet üretmekteyiz
MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı ise gerçekleşen bu ziyaretin kendilerini daha da motive ettiğini belirterek, “MOTAŞ personellerimiz Malatya’ya özveri ile hizmet üretmekteler. Bu özverili çalışmalarının karşılığı olarak her türlü övgüyü ve desteği hak ediyorlar. MOTAŞ’a göstermiş olduğunuz yakın ilgiyi biliyoruz, bu ilginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MOTAŞ garajı içerisinde bulunan tamir atölyelerini de ziyaret ederek, burada çalışan personellerle sohbet edip çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Polat daha sonra Belediye Sosyal Tesisleri Genel Müdürlüğü’nü (BELSOS) ziyaret ederek, Genel Müdür Mesut Bozkurt ve personel ile bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.