DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAR MESAİSİNDE

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAR MESAİSİNDE
27.12.2018
123
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ile ilgili mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Malatya kent merkezinde gün içinde aralıklarla devam eden kar yağışı ilçelerde iyiden iyiye etkisini hissettirirken, Büyükşehir Belediyesi kar yağışının ilk başladığı andan itibaren kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıyor.

27 Aralık Perşembe günü gece yarısından itibaren başlayan kar yağışına karşı önlemlerini artıran Büyükşehir Belediyesi, kapanan kırsal mahalle yollarını gün içerisinde tekrar tekrar açıyor. İlçelerde kapanan yolları ulaşıma açmak için yoğun bir çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, yola çıkacak vatandaşlara çeşitli uyarılarda bulunuyor.

İlçe belediyeleriyle koordineli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi acil çağrılara da anında müdahale ediyor. Yollarda sık sık tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapan ekipler, görüş mesafesinin düştüğü, tipi ve savruntu olan zorlu noktalarda bile çalışarak yolları güvenli hale getiriyorlar.

Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde de kar yağışına karşı önlemler aldı. Kent merkezinde Karagöz, Konak, Beydağı, Yavuz Selim, Kernek, Fırat, Yukarı Çöşnük ve Yıldıztepe Mahallelerinde ekipler buzlanmaya karşı tuzlama ve solisyon çalışmaları yapıyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.