DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Büyükşehir’den Üniversite Adaylarına Ücretsiz Kurs

Büyükşehir’den Üniversite Adaylarına Ücretsiz Kurs
06.06.2018
14.403
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ninüniversite hayali kuran gençlerin sınava daha iyi hazırlanabilmeleri için hizmete açtığı ücretsiz Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurslarının2018-2019 eğitim-öğretim yılı kayıtları başlıyor.

Kayıtlar 11 Haziran’da Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, üniversite adayı binlerce öğrenciye ücretsiz olarak kurs veriyor. Öğrencilerin, dört gözle beklediği Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursları2018-2019 eğitim-öğretim döneminde istikbali parlak gençleri bekliyor.

Tecrübeli, genç ve dinamik öğretmen ve alanında uzman eğitmen kadrosuyla hizmet veren bu merkezler Mersin’in yanı sıra Tarsus, Anamur, Gülnar ve Silifke olmak üzere toplam beş şubede faaliyet gösteriyor.

12’nci sınıf ve mezun öğrencilerin eğitim alacağı kursların 2018-2019 eğitim öğretim yılı için başvuruları 11 Haziran tarihinde başlayıp 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.  Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinde tüm kaynaklar; test kitapları, soru bankaları, yaprak test ve deneme sınavları ücretsiz olacak.

Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ne yapmalı?

Mersin Büyükşehir BelediyesiEğitim ve Öğretimi Destekleme Kurslarına kayıt yaptırmak isteyen 12. sınıf öğrencileri;Öğrenci belgesi, Nüfus Cüzdanı Sureti, İkametgâhBelgesi, Aile Gelir Durumu Belgesi ve 9-10-11. Sınıf Ortalaması Belgeleri ile Mezun Öğrenciler ise;Diploma Fotokopisi, Nüfus Cüzdanı Sureti, İkametgâh Belgesi, Aile Gelir Durumu Belgesi,veAdli Sicil Belgesi ile kayıtlarını yaptırabilecekler.

Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurslarına başvurabilecekler. Merkezlerin adresleri ise şöyle; Mersin, Akdeniz İlçesi Çankaya Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı Yaşat İşhanı Kat:2 No:72. Tarsus, Bağlar Mahallesi Mavi Bulvar No:76 (Tarsus Belediyesi eski dershane yeri). Anamur, Saray Mahallesi Bankalar Caddesi No:15 Kat: 2 (eski Belediye binası). Gülnar, Ermenek Caddesi Ayvalı Mahallesi Otobüs Terminali üstü. Silifke, Anıt Meydanı (Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bürosu)

Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.