DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Çalık: “En büyük güç ve sinerji gençlerimizdir”

Çalık: “En büyük güç ve sinerji gençlerimizdir”
21.01.2019
103
A+
A-

 

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “En büyük güç ve sinerji gençlerimizdir.” dedi.

 

Milletvekili Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte  AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Ömer Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Çalık yaptığı ziyarette gençlerin önemini vurgulayarak, “AK Parti olarak gençlerimizin geçmişini bile, bugünü gören ve geleceği de planlayan bir noktada olmasını istiyoruz. AK Parti’nin yapmış olduğu devrim niteliğindeki yatırımları ileriye taşıyacak ve daha güzellerini yapacak olan gençlerimizdir. Cumhurbaşkanımız 2023 ve 2071 hedeflerini ortaya koyarken, “buradaki en büyük güç ve sinerji gençlerimizdir.” demiştir. Türkiye’de gençlere bizim kadar güvenen, itimat eden başka bir parti daha yoktur. AK Parti’yi geleceğe taşıyacak olanlar da sizlersiniz. Her zaman sizlerin arkanızda olacağız. Yolunuz bahtımız açık olsun.”  dedi.

 

Çalık, Gençlik Kolları Üyeleri ile bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.