DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Çalık; “Seçim döneminde geliyorlar, ifadeleri tamamen yıkıldı”

Çalık; “Seçim döneminde geliyorlar, ifadeleri tamamen yıkıldı”
07.11.2018
148
A+
A-

Çalık; “Seçim döneminde geliyorlar,  ifadeleri tamamen yıkıldı”

 

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık,  her zaman halkla iç içe olduklarını bildirerek, “‘Seçim döneminde geliyorlar’ cümlelerinin AK Parti iktidarları döneminde tamamen yıkıldığını ifade etmem gerekir.” dedi.

 

 

Milletvekili Çalık, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve partili yöneticilerle birlikte ÖZSAN Sanayi Sitesini ziyaret ederek, burada esnaf ve sanatkarlar ile bir araya geldi.

 

AK Partililerin  sadece seçim dönemlerinde değil,  her zaman halkla iç içe olduğunu belirten Çalık, “Öncelikle  ‘Seçim döneminde geliyorlar’ cümlelerinin AK Parti iktidarları döneminde tamamen yıkıldığını ifade etmem gerekir.  ÖZSAN Sanayi Sitesi’ne de, Malatya’nın her karesine de seçim olsa da, olmasa da sorunları dinlemek üzere sürekli milletimizi dinlemek üzere sizlerle bir araya geliyoruz.” dedi.

 

Malatya’nın AK Parti iktidarları döneminde önemli bir gelişim ve dönüşüm gösterdiğine işaret eden Çalık şunları söyledi, “2014 yılından itibaren Büyükşehir Malatya’nın gelişimi, değişimi tüm çevre iller başta olmak üzere Türkiye tarafından fark ediliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızda, bakanlarımız da Malatya ile ilgili değişimin farkındalar. ‘Malatya değişti, Malatya  gelişti’ dedik. Bu değişim ve dönüşümde en büyük emek sizlerin AK Parti’ye vermiş olduğunuz oylar ve desteklerdir.”

 

Çalık, yeni sanayi sitesinin kurulması konusunda yürütülmekte olan çalışmaları takip ettiklerini ifade ederek, esnaf ve sanatkarların bu konudaki talebine her zaman sahip çıktıklarını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.