DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Çalık;  “Yürümesini bilmeyenler koşanlara kızarlar”

Çalık;  “Yürümesini bilmeyenler koşanlara kızarlar”
17.02.2019
131
A+
A-

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık,  Pütürge ilçesinde coşkuyla karşılandı. Çalık burada Cemil Meriç’in “Yürümesini bilmeyenler koşanlara kızarlar.” Sözünü hatırlatarak “Biz koşmaya devam edeceğiz. Biz ne yaptıysak, ne yapacaksak da millet için, kardeşlik için yapıyoruz.” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, beraberinde AK Parti Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı  Selahattin Gürkan ile birlikte Pütürge İlçesinde Seçim Bürosu açılışına katıldı.

İlçenin girişinde araç konvoyu ile karşılanan Çalık, seçim bürosu açılışını gerçekleştirdikten sonra ilçe halkı ve esnaflarıyla bir araya geldi.

“Rekor bir oy ile Pütürge ilçemizde hizmete devam edeceğiz.” diyen Çalık, “31 Mart seçimleri için çalışmalarımıza ara vermeden hızla devam ediyoruz. Baba ocağı Pütürge’m bugün dosta güven düşmana korku veriyor. Davasının ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik duran Pütürgeli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizim dilimiz samimiyet dilidir, daima gönül diliyle konuşuruz. Birlik ve beraberlik içerisinde aşılmayacak yol, açılmayacak kapı yoktur.  Cemil Meriç’in çok güzel bir sözü var;  ‘Yürümesini bilmeyenler koşanlara kızarlar.’  Biz koşmaya devam edeceğiz. Biz ne yaptıysak, ne yapacaksak da millet için, kardeşlik için yapıyoruz. Biz bu koltuklara halkımıza hizmet etmenin aracı olarak bakıyoruz.

Esnaflarla sohbet ederken konuşan Çalık, “Ben bu toprakların evladıyım,  ben Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyım, ben AK Partiliyim, bana ne tehditlerden korkmak düşer, nede saldırılar karşısında boyun eğmek.  AK Parti veda değil, vefa partisidir. Görevler verilirken ‘iyi’,  görevler gidince partiniz ve teşkilatınız ‘kötü’ olmamalı. Hem Türkiye’de, hem Malatya’da, hem Pütürge’de, hem de Doğanyol’da tüm ilçelerimizde rekor oy alacağız.” diye konuştu.

 

-Parti içi eğitim toplantısı

AK Parti tarafından düzenlenen Parti içi eğitim seminerinin açılışında konuşan Milletvekili  Çalık,  31 mart yerel seçimlerini çok önemli olduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı ile yolumuza devam ediyoruz. Allah nasip ederse rekor oyla belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Siyaset çok uzun soluklu bir iş. Bunu niye söylüyorum? Bazen siyasette koyarsınız,  bazen yürürsünüz, bazen de durmanız gerekir. İşte o durduğunuz an varya, inanılmaz derecede önemlidir, nerde duruyorsunuz, nasıl duruyorsunuz, kiminle duruyorsunuz, davaya, sevdaya, millete, lidere rağmen başka bir yerde mi duruyorsunuz, çok önemlidir.  Bazen durmak, hatta geri çekilmek  çok daha ileriye gitmeye sebep olur, bunların teşkilatımız tarafından çok net bilindiğine eminim. “ ifadelerini kaydetti.

-CEM Vakfına ziyaret

CEM Vakfı Malatya şube Başkanı Eşref Doğan ve Yönetimini beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Çınar ile birlikte ziyaret eden Çalık, “Bizim bir ve beraber  yol yürümemiz için her daim yanımızda oldular. Ne zaman Malatya’da toplumsal bir kutuplaşma olsa, Türkiye’de toplumsal kutuplaşmaya sebebiyet veren provokasyonlar olsa kanaat önderlerimiz olarak, mihmandarlarımız olarak provokasyonlara asla fırsat vermediler. Ülkemizi parçalamak isteyenlere, terör örgütlerine hiç fırsat vermediler.  Malatya’daki provokasyonlarına asla izin vermediler. Sizin o güzel yüreğiniz, engin tecrübeniz, devlet sevginiz, millet sevginiz, bayrak sevginiz ve yüreğiniz ile bütün provokasyonlara engel oldunuz.  CEM Vakfı Başkanımız Eşref Doğan dedemiz başta olmak üzere, canlarımıza, dostlarımıza canı gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

– Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’na ziyaret

Milletvekili Çalık, beraberinde Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nı da ziyaret etti.  Çalık, “Malatya’ya bugüne kadar yapılan güzel hizmetler kadar bundan sonrada yapmaya hep birlikte devam edeceğiz. Bizi ayırmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Kardeşlik hukukunun her daim baki kaldığı bir ortamı bugüne kadar inşa ettik,  bu ortamı bundan sonrada devam ettireceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.