Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

CHP’DE YEREL SEÇİM ZİYARETLERİ”

CHP’DE YEREL SEÇİM ZİYARETLERİ”
24.01.2019
137
A+
A-

 

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe. istişare amaçlı gerçekleştirdiği ziyaretler doğrultusunda Türk Hukuk Enstitüsü Malatya Şubesinin yönetimi ile bir araya geldi.

 

 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Avukat Soner  Gökçe’nin ziyaret ettiği Türk Hukuk Enstitüsü Malatya Şube Başkanı  Avukat Burak Gök,  Gökçe’ye başarılar dileyerek, ” 31 Mart  yerel seçimler ülkemize memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokratik bir seçim olsun kazanan Malatya’ya olsun.  Hiç bir şekilde kayıp eden Malatya olmasın, gerilimden uzak,  kavgandan uzak ,kalplerin kırılmadığı,  hukukun, seçmenin,  Malatya’nın ön planda tutuluğu bir seçim olmasını temenni ediyorum . Bu yolda da, Soner Bey liyakatli ve  bu vazifeyi de hak eden bir insan. Biz tüm seçim süreci boyunca  CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soner Gökçe ve  tüm adaylara başarılar diliyoruz. Bizleri ziyaret etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Göreve geldikleri taktirde Malatya’yı sosyal, hukuksal ve kültürel açıdan  geliştireceklerine vurgu yapan CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Gökçe ise ” Türk Hukuk Enstitüsü Malatya Şubesi olarak bizler için önemlisiniz.  Malatya Barosunun  çok kaliteli seviyeli  ve itibarlı insanlardan oluşması, yönetimin bu şekilde yürütülmesi  benim için ayrı bir duygu  ve mutluluk kaynağıdır. Seçimden sonra inşallah Allah’ım nasip ederse  Malatya’lı hemşerilerim bize bu nokta yetkiyi verirse,  her zaman için  ortak akılı ön planda tutacağız, sizlerle birlikte istişarelerde bulunacağız,  Malatya’nın sorunlarını biliyoruz. Uzlaşı hakim olacak centilmence bir seçim olacak .Aynı şehri koklayan aynı şehirde nefes alan, suyunu içen ekmeğini yiyen , seçimden bir gün sonra  tekrar yüz yüz yüze bakacak insanların  bir birini kırmaya hakkı yoktur. Bizler tüm toplumun her kesimine örnek olmak zorundayız.  Seçimlerde projeler yarışsın,  hizmetlerimiz yarışsın  kendimizi anlatalım.  Bugün hiç bir rozet takmadan karşınızdayım , ben tüm Malatya hizmet etmeye adayım  etnik kimliği ne olursa olsun MHP’li ,AKP’li,CHP’li , SAADET ‘li  İYİ Partili  tüm seçmenlere ve  tüm siyasi partilere eşit mesafede  olmak zorundayım . Pütürge’nin en ücra köyünden, Kuluncak’ın en ücra köyüne kadar hitap eden bir hizmet hedefimiz olacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.