Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

CHP’li BÜYÜKŞEHİR ADAYI GÖKÇE, “ŞEHRİ YÖNETENLERLE İSTİŞARE EDECEĞİZ”

15.01.2019
118
A+
A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe seçim çalışmaları kapsamında Malatya Belediyesi eski başkanlarından Seyhan Semercioğlu’na  ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gökçe, “Bu şehri yönetenlerle istişare edeceğiz, onların düşüncelerine değer vereceğiz” dedi.

 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız veren  CHP Büyükşehir belediye Başkan adayı Gökçe, meslektaşı olan ve 1980 ‘li yıllarda Malatya Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Seyhan Semercioğlu’nu ziyaret etti.  Semercioğlu’nun Malatya ‘da önemli hizmetleri olduğuna dikkat çeken Gökçe, ” Seyhan Semercioğlu meslektaş olarak benim üstadım .Benim için apayrı yeri olan birisi aynı zamanda da Malatya’da Belediye Başkanlığı noktasında çok güzel hizmetleri olmuştur.  Malatya’nın gerçeklerini  bilen sorunlarını bilen bir büyüğümüz Malatya’mızda çok güzel projelere yapmıştır. seçim çalışması kapsamında ziyaret ederek, istişarelerde bulunuyoruz.Fikirlerinden faydalanmak adına sayın başkanımızı ziyaret etmek istedim çok teşekkür ederim bizi sıcak ve nazik karşıladığı için teşekkür ediyorum .” şeklinde konuştu.

 

Malatya Belediyesi eski Başkanlarından Avukat Seyhan Semercioğlu ise , Gökçe’nin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek ,” Kardeşim Avukat Soner Gökçe, benim sevdiğim ve taktir ettiğim bir kardeşimdir . Kendisiyle yıllar evvel beraber bir siyasi  çalışmamız  olmuştu bundan dolayı da teşekkür ediyorum  .Eskiden beri siyasi faaliyetleri olan bir arkadaşımızdır ve Malatya Barosunda aktif olan bir kardeşimizdir, genç bir arkadaşımızdır, kendisine başarılar diliyorum. Yerel seçimlerde seçilerse gerçekten Malatya’mıza olumlu ve gayet güzel çalışmaları olacaktır. Tercih Malatya vatandaşlarımızda , en güzel bir şekilde tercihini yapacaktır.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.